16/11
I kuchyň si zaslouží dekorace, je čas na zimní náladu

I kuchyň si zaslouží dekorace, je čas na zimní náladu

16. listopadu 2021 v 00.00 , Kuchyně

Je ideální čas na zimní dekorování vaší kuchyně. Mysleli jste si, že kuchyň nepatří mezi ty místnosti, které můžete dekorovat s ohledem na aktuální sezonu? Kdepak! Dopřejte srdci domova doteky samotné zimy – je ten správný okamžik, abyste jí vdechli magickou předvánoční atmosféru. Jak na to?

Kuchyň je nejvytíženější místností každého domova. Místo setkávání, práce, ale i odpočinku. Jak dekorovat a protkat kuchyň doteky samotné zimy? A jakými trendy letos zabodujete?

Pozvěte si domů přírodu

I letos se dočkáte přírodních trendů – pokud jde o váš styl, můžete jásat a vybrat si, které materiály použijete pro dekorování. Pravda – v kuchyni není příliš volného prostoru pro umístění dekorací, obzvláště, pokud ji chcete udržovat uspořádanou. To však není překážka – pár umírněných dekoračních detailů kuchyň perfektně připraví na nadchízející sezonu a Vánoce.

Čím a jak dekorovat v přírodních tónech? Vyberte si pytlovinu, jutové provázky, větvičky a cokoli, co vás napadne. Z uvedeného můžete sami kreativně tvořit a pozvat si podzim nebo rovnou zimu na návštěvu. Jaký je náš tip? Malované kameny jsou oblíbené nejen u dětí. Se zimní tématikou mohou zdobit parapety, vchod u dveří. Zapojte i vaše nejmenší a tvořte – čeká vás zábavné odpoledne!

TIP: Podzimní a zimní plody přinesou ducha přírody také do vašeho domova. Nezapomeňte, že střed jídelního stolu může zdobit mísa s dekoracemi podle vašeho vkusu.

Přineste přírodu domůPřineste přírodu domů

Čas na vzpomínky? Retro styl

Ale ano, je příležitost užít si trochu té nostalgie! Jeden z trendů totiž vítá ozdoby a dekorační doplňky ze 70. a 80. let! Milujete retro? Pak je tato možnost třeba právě pro vás. Co třeba letos pozvat Zimu z osmdesátek? Staré ozdoby nejenže pořídíte v obchodech s doplňky – možná nějaké najdete na půdě rodičů. My říkáme: Proč ne?

Slavnostní třpyt zimy

Třpyt jako kouzelný čerstvý sníh. I tak může působit vaše zimní kuchyň. Třpytky, metalické barvy a jas – a slavnostní zimní nálada je na světě. Větvičky ve třpytivém hávu mohou zdobit vaši oblíbenou vázu. Můžete pořídit pár zimních textilních doplňků do kuchyně. I jídelní set si zaslouží parádu – co třeba vsadit na zimní běhoun a nové podsedáky? Designéři tvrdí – váš domov by měl odrážet váš vkus. Nemusíte se řídit našimi tipy a pravidly – vsaďte na svůj vnitřní pocit a nechte se vést. Jak bude vypadat váš domov pro nadcházející sezonu?

HOMEMAG je magazín o trendy bydlení, moderním nábytku a designu.

RSS