15/5
Tajemství úspěchu: cool čeští pomocníci do kuchyně

Tajemství úspěchu: cool čeští pomocníci do kuchyně

15. května 2020 v 00.00 , Domácí spotřebiče , Kuchyně

Sponzorované odkazy:

S minimem úsilí mít maximální výsledek, to je přáním mnohých kdo rádi vaří a kuchtí dobroty jak pro sebe, ta pro rodinu nebo přátele. Tajemstvím tohoto snu jsou ryze čeští pomocníci do kuchyně. Těmi jsou trendy novinky od Conceptu.

Česká značka elektrospotřebičů Concept přichází na trh s dalšími dvěma hot a cool novinkami. Jde o vařící mixér Cook Multi Blender SM1000 a horkovzdušnou fritézu Family FR5000. Oba nové produkty výrazně ušetří váš čas v kuchyni a zefektivní vaše kuchyňské činnosti, protožer nabízejí spoustu užitečných funkcí. Vaše kouzlení pak bude ve výsledku nejen velmi chutné, ale i zdravé.

Cook Multi Blender SM1000Cook Multi Blender SM1000

Cook Multi Blender SM1000

Nový univerzální pomocník vařící mixér Cook Multi Blender SM1000 nabízí kromě obvyklého mixování také funkci vaření, a obě funkce lze samozřejmě využívat i současně. Prakticky to znamená, že pokud zvolíte jeden ze 4 přednastavených programů – krémová polévka, polévka, kompot, omáčka – stačí už jen mixovací nádobu naplnit surovinami a je v podstatě uvařeno.

Mixér si sám nastaví čas vaření, teplotu i intenzitu mixování. Když je hotovo, ozve se zvuková signalizace a mixér se sám vypne. Jednoduše a s opravdu minimem úsilí tak lze připravit skvělé polévky, omáčky nebo kompot. Kromě 4 přednastavených programů nabízí nový mixér také manuální režim, který slouží pro ohřev pokrmů a funkci Keep Warm k udržení teploty.

vařící mixér Cook Multi Blendervařící mixér Cook Multi Blender

Novinka od Conceptu je vybavena 6 nerezovými noži usazenými ve 2 úrovních, má 4 rychlosti mixování a tlačítko Pulce/Ice, díky kterému lze kontrolovat hrubost sekání. Poradí si tak s jakýmkoli ovocem i zeleninou, ořechy, čerstvými bylinkami, vykouzlí jemné pyré i lahodné smoothie, mléčný koktejl i pomazánku. Nezastaví ji ale ani led nebo zmrzlé ovoce při přípravě domácí zmrzliny nebo sorbetu.

Vařící mixér je vybaven bezpečnostní pojistkou, takže se spustí jen, pokud jsou mixovací nádoba a víko ve správné poloze. Robustní skleněná mixovací nádoba o objemu 1,75 litru je odolná vůči vysokým teplotám a nezachycuje pachy a chutě. Opatřena je navíc těsnícím víkem a integrovanou odměrkou, kterou stačí vyndat a získáte tak otvor pro přidávání surovin. Cena tohoto kousku činí 3 999 korun.

horkovzdušná fritéza Family FR5000horkovzdušná fritéza Family FR5000

Zdravá Family FR5000

Všem milovníkům smažených jídel nabízí nová horkovzdušná fritéza Family FR5000 zdravou alternativu. K přípravě chutných, křupavých a rovnoměrně propečených pokrmů totiž, díky cirkulárnímu proudění horkého vzduchu, nebudete potřebovat olej. Oblíbené dobroty tak budou mít nejen méně kalorií, ale i cholesterolu a tuku. A jako bonus se v domácnosti vyhnete nepříjemnému zápachu, který klasické smažení na oleji doprovází.

Kromě zdravého smažení můžete ale v tomto šikovném spotřebiči i péct nebo grilovat. Od domácích hranolek, přes maso a zeleninu až po lahodný dezert v něm zkrátka připravíte všechno. Nová fritéza má velký 5 litrový koš, ve kterém pohodlně připravíte jídlo pro celou rodinu, a velmi jednoduché a přehledné intuitivní ovládání.

Family FR5000Family FR5000

V manuálním režimu lze teplotu nastavit v rozmezí od 80 do 200 °C a využít časovač, který pohlídá potřebnou dobu přípravy. Při zvolení jednoho z 8 přednasta­vených programů – steak, kuře, mořské plody, ryby, pizza, hranolky, pečení, zelenina – se přístroj o vše postará sám a na konec práce upozorní zvukovou signalizací.

Horkovzdušná fritéza má bezpečnostní pojistku proti přehřátí a praktickou rukojeť, která i během provozu zůstává chladná na dotek. Vyjímatelný pracovní koš lze mýt v myčce, má nepřilnavý povrch a pokrmy se v něm nepřipalují. A její cena? V kuchyni je nedocenitelná, ale přesto vyjde na 2 999 korun.

Family FR5000Family FR5000

Recepty navrch i online

Součástí balení obou novinek je i užitečná minikuchařka s inspirací na rychlé a jednoduché pokrmy. Další recepty jsou připraveny také v aplikaci Concept Vaření, která funguje jako přehledná a jednoduchá kuchařka a lze ji pro iOS i Android stáhnout zdarma.

Vařící mixér Cook Multi Blender SM1000 i horkovzdušná fritéza Family FR5000 jsou hot novinkami, které budou na trhu k dispozici v červnu 2020. Ještě více najdete na My-concept.cz.

Zdroj foto: Concept

Autor: Pavla Košík Jelínková

Sponzorované odkazy:

HOMEMAG je magazín o trendy bydlení, moderním nábytku a designu.

RSS