31/10
Moderní kuchyně na míru využijí každý centimetr místa

Moderní kuchyně na míru využijí každý centimetr místa

31. října 2019 v 21.00 , Kuchyně

Zejména v panelákových bytech se v kuchyni často potýkáme s nedostatkem prostoru. Proto uvažujete-li nad novou kuchyňskou linkou, měli byste dát přednost variantě na míru před běžnou sektorovou. I když je o trochu dražší, vložená investice se vám několikrát vrátí zpátky.

Centrum všeho dění

Kuchyně je místem, kde se alespoň jednou denně schází celá rodina. V mnohých domácnostech se jí při návštěvách dává přednost před obývacím pokojem. Z toho důvodu by neměla být jenom účelně vybavená, co se týká vaření, nýbrž má také působit příjemným dojmem, abychom si v ní rádi poseděli u dobrého jídla či šálku kávy s rodinou a přáteli.

Vhodný nábytek je základ

V současné době je k dostání široký výběr stylů, materiálů a barevných kombinací. Stále nemáte konkrétní představu, jak bude vaše budoucí kuchyň vypadat? Obraťte se na pomoc odborníků, kteří mají její navrhování v malíku. Nebo se nechte inspirovat kuchyně fotogalerií, kde naleznete již realizované návrhy. Jak bylo zmíněno výše, jako dodavatele kuchyňské linky byste měli upřednostnit kuchyňské studio, které si za kvalitou svých výrobků skutečně stojí. Zboží v nábytkářských centrech sice vypadá na první pohled pěkně, ale moc dlouho vám kvůli nekvalitnímu zpracování nevydrží.

Přizpůsobeno vašim požadavkům

Nábytek na míru je tu proto, aby vám šla v kuchyni dobře práce od ruky. I když se vám zdá být prostorové uspořádání kuchyně zcela neefektivní, zkušený kuchyňský designer si s ním hravě poradí. Má totiž v rukávu celou řadu vychytávek a propracovaných detailů, které vám vaši kuchyň velice zútulní. Do malých místností například vsadí vestavěné skříně, které využijí prostor bezezbytku. Po zaměření prostoru pro vás připraví grafický 3D návrh včetně cenového rozpočtu. Po odsouhlasení bude provedena odborná montáž se zapojením spotřebičů.

foto: jninterier.cz

HOMEMAG je magazín o trendy bydlení, moderním nábytku a designu.

RSS