14/3
Designové kuchyně, které si zamilujete

Designové kuchyně, které si zamilujete

14. března 2017 v 22.15 , Kuchyně

Máte rádi design a moderní interiéry? Chcete si zařídit kuchyni, která se vám neokouká a budou vám ji všichni závidět? Pokud jste si na otázky odpověděli ano, tak čtete ten správný článek.

Říká se, že kuchyň je srdcem domova, ale může být i designovým skvostem. Je to místo, ve kterém trávíme hodně času a střetáváme se tady s rodinou a přáteli. Místo, ve kterém se chceme cítit dobře. S tím souvisí i celý design kuchyně, protože jen v krásné kuchyni se budeme cítit dobře.

Znaky designové kuchyně

Pokud jste příznivcem čistých prostor bez zbytečných dekorací, pak je designová kuchyně ta pravá volba. Designová kuchyně klade důraz především na jednoduchost, čistotu provedení, krásu a moderní pojetí. Je vytvořená na základě nejnovějších trendů a samozřejmě splňuje i požadavky na funkčnost.

Najde uplatnění především v moderně pojatých interiérech. Na tento styl kuchyní se používají kvalitní materiály se širokou škálou povrchů jako jsou dřevo, kámen a nerez. Většinou se uplatňují kuchyně ve vysokém lesku v kombinaci s kvalitními spotřebiči.

Barvy

Typické jsou neutrální barvy – skvěle se ve vašem interiéru bude vyjímat kuchyně bílá, vanilková nebo naopak černá, která působí opravdu luxusním dojmem. Máte rádi barvy? Tak je klidně použijte. Slaďte kuchyni v neutrálních barvách s doplňky nebo barevnými dvířky. Bude to vypadat dokonale. Vsaďte na kombinaci barev bílá a žlutá.

Pokud se bojíte experimentovat s barvami, navštivte odborníky, kteří vám zajisté poradí a zodpoví vaše otázky.

HOMEMAG je magazín o trendy bydlení, moderním nábytku a designu.

RSS