31/5
Moderní kuchyně a vestavěné skříně

Moderní kuchyně a vestavěné skříně

31. května 2013 v 13.15 , Bytové doplňky , Byty , Design , Domy , Kuchyně , Nábytek , Obývací pokoje , Předsíň

Společnost JN Interier je jedním z významných poskytovatelů služeb v oblasti moderního bydlení. Toužíte po krásné, kvalitní a moderní kuchyňské lince nebo snad potřebujete vestavěnou skříň? Není nic jednoduššího, než oslovit JN Interier.

Kde nás najdete?

Firemní studia firmy JN Interier najdete nejen v Praze, ale také v Brně. Historie této natolik oblíbené firmy není zas tak dlouhá. Na českém trhu působí od roku 2000.
Jestliže si vyberete kuchyňskou linku do vaší domácnosti, stojí za to zmínit, že se vám nebude vyrábět v Praze nebo v Brně, kde se nachází pouze firemní studia, ale v Brandýse nad Labem. Díky moderní počítačové technologii, dokáže na jediný milimetr správně vyrobit kuchyňskou linku nebo jiný moderní nábytek.

Moderní a stylová kuchyně

Při výrobě kuchyní a vestavěných skříní je použito kvalitních materiálů a komponentů, které splňují všechny nároky na bezzávadnost. Veškeré výrobky jsou garantovány dlouhou životností.
Díky neustálému obnovování a sledování módních trendů, vždy firma JN Interier dokáže uspokojit i toho nejnáročnějšího zákazníka. Jestliže toužíte vařit v moderní a stylové kuchyni, zkuste využít bezplatné konzultace a zpracování grafického návrhu. Nemějte obavy, že kuchyně řešená na míru bude drahá! Nechte si také zdarma vypočítat cenovou kalkulaci a sami se o tom přesvědčit.

Nové bydlení

Rekonstruujete, stavíte či upravujete vaše bydlení? Hledáte inspiraci, jak si zpříjemnit vaší domácnost? Investovat do kuchyně se na 100% vyplatí. Vždyť se jedná o místnost, která je denně využívaná, místnost, kde se schází celá rodina a tráví zde příjemné chvíle. Nejen že v kuchyni jíte, ale také zde můžete trávit večery s přáteli. Vyberte si kuchyň přesně dle vašich představ!

Vestavěné skříně

Do každé domácnosti patří nejen prostorná či útulná, ale hlavně kvalitní a praktická kuchyně, ale také úložné prostory. Co může být lepšího než vestavěné skříně. Na míru šité skříně, které na milimetr dokáží využít daný prostor. Ať už si vyberete posuvné nebo otvírací dveře, prosklené či dřevěné, díky vestavěným skříním dokážete využít každou část úložného prostoru.
Tento typ nábytku je nejen kvalitní, ale také praktický a flexibilní. Hodí se nejen do vaší ložnice, ale také na chodbu, do kanceláře, či obývacího pokoje. Zkrátka, kde hledáte úložný prostor a snažíte se využít i ta nejmenší zákoutí, kouty nebo zkosené stropy, vyzkoušejte vestavěné skříně.

Zmodernizujte si vaše bydlení i Vy! Není nic lepšího než komfortní, pohodlný a zejména kvalitní nábytek.

Zdroj fotografií: jninterier.cz

HOMEMAG je magazín o trendy bydlení, moderním nábytku a designu.

RSS