16/12
Kuchyňské zásuvky s pořadačem, to je úložný systém Rev-A-Shelf

Kuchyňské zásuvky s pořadačem, to je úložný systém Rev-A-Shelf

16. prosince 2011 v 00.00 , Kuchyně , Nábytek

Sponzorované odkazy:

Organizace v kombinaci s maximálním využitím prostoru nám nejen pomůže vyřešit zdlouhavé hledání, ale také nabídne více místa pro další předměty. Podívejte se s námi na zajímavé kuchyňské zásuvky s pořadačem.

Úložný systém Rev-A-Shelf umožňuje snadnou vertikální organizaci kuchyňského nádobí a doplňků. Díky tomuto revolučnímu pořadači získáme úhlednou řadu seskupení, která vyřeší problém s neustálým hledáním.

Systém Rev-A-Shelf je každému zákazníkovi, nebo lépe řečeno každé kuchyňské lince, ušit přímo na míru. Kolekce nabízí celou řadu organizačních doplňků, které se jednoduše vloží do šuplíků či skříněk a usnadní nám práci. Systémů je celá řada, k oblíbeným patří např. speciální regály na hrnce, pánve a pokličky.

Rev-A-Shelf lze jednoduše nainstalovat, pomocí speciálních kolíčků, které se zasouvají do děrované stěny nebo je lze využít samostatně. Kolíčky lze nastavit podle potřeby uživatele, podle aktuální potřebné velikosti a druhu uložení. Kdykoli je možné požadovaný tvar/velikost úložného ohraničení změnit.

zdroj: http://www.kbbonline.com

Sponzorované odkazy:

HOMEMAG je magazín o trendy bydlení, moderním nábytku a designu.

RSS