7/2
Novinky z Ikea: Čas přivítat jaro!

Novinky z Ikea: Čas přivítat jaro!

7. února 2022 v 00.00 , Bytové doplňky , Bytový textil , Design , Svítidla

Sponzorované odkazy:

Pojďte se začít těšit na jaro už v únoru! Nechte se zlákat a pojďme společně s IKEA vdechnout svému domovu pocit lehkosti a radosti. Třeba díky přírodním materiálům, světlým barvám nebo originálním designu.

Vítání jara je příležitost k tomu, abyste své domácnosti vdechli nový život a vytvořili pocit lehkosti a radosti! Touhu po vzdušnosti můžeme během tohoto ročního období vidět na přírodních materiálech a vláknech, včetně břízy, bambusu a bavlny.

Po dlouhé, tmavé zimě všichni hledáme světlé, veselé barvy. Pastelově růžové a fialové odstíny si pohrávají s trávovou zelení a grafickými linkami. Expresivní abstraktní obrazy slavné švédské umělkyně Hilmy af Klint jsou klíčovou inspirací.

Uspořádejte svou domácnost

Opusťte chaos a vstupte do svého domácího útočiště. Využijte chytrá a efektivní řešení, která nabízí značka Ikea. Jsou navržená tak, aby maximalizovala potenciál vaší domácnosti a umožnila vám získat zpět potřebnou kontrolu, abyste se mohli soustředit na to, na čem opravdu záleží. Ať už jde o čas strávený s rodinou, zkoumání nového vzrušujícího projektu nebo jednoduše o to, najít si chvilku klidu s vědomím, že vše je přesně tam, kde má být.

Novinky z Ikea

Novinky Ikea kladou důraz na ozvláštnění jednoduchých předmětů, protože i nezbytné věci mohou mít své kouzlo, pokud jsou vyrobené s pečlivostí a ze správných materiálů.

Mezi nejvýraznější výrobky patří

  • umělecké povlaky na polštáře ručně vyšívané řemeslnicemi z Jordan River Foundation od návrhářky Akankshy Deo
  • výběr skleněných váz vyrobených z recyklovaného skla od Ilse Crawford, které ukazují čistý a plastický skandinávský design.
  • s výraznými prvky můžeme vidět u dvou grafických závěsných lamp od návrhářky Hanny-Kaariny Heikkilä
  • stejně jako poutavých předmětů každodenní potřeby, jako je stylové zrcadlo od Aarona Probyna

Ale je toho mnohem více, proto neváhejte a zavítejte do nejbližší Ikea prodejny a přesvědčte se sami, že vítat jaro lze již nyní.

  • Zdroj foto: Ikea
  • Úvodní foto: svítidlo od návrhářky Moniky Mulder
  • Autor:Pavla Košík Jelínková

Sponzorované odkazy:

HOMEMAG je magazín o trendy bydlení, moderním nábytku a designu.

RSS