16/5
IKEA FAMIlLY – nabídka roku 2012

IKEA FAMIlLY – nabídka roku 2012

16. května 2012 v 00.00 , Bytové doplňky , Křesla a sedací soupravy , Kuchyně , Zahradní nábytek

Sponzorované odkazy:

Nakupujete rádi v obchodním domě IKEA? Máte rádi jejich výrobky a chtěli byste je nakupovat ještě o něco levněji než ostatní zákazníci? I to je možné! Nevěříte? Stačí se zaregistrovat jako nový člen programu Ikea Family a ta vám zajistí nejen úžasné ceny výrobků, ale také zajímavé nabídky v obchodních domech IKEA. A jak se do tohoto programu zaregistrovat?

Pro registraci si stačí otevřít internetovou stránku Ikea.cz, kde kliknete na ikonku Ikea Family a poté na Registraci nového člena. Potom jen jednodušše vyplnít své osobní informace a budete očekávat, až vám poštou přijde vaše nová oranžová karta Ikea Family. A pak? Už si jen můžete užívat všechny možné slevy a akce! Jak jednoduché, že?

A jaké jsou výhody tohoto skvělého programu? Můžete nejen nakupovat za skvělé ceny, ale také jedinečné výrobky, které si obyčejný zákazník v obchodu Ikea nezakoupí, ale také speciální akce v restauracích Ikea, časopis Ikea Family Live zdarma nebo pravidelné informace na e-mail klienta.

IKEA Family pro rok 2012

A jaká je aktuální nabídka programu Ikea Family pro rok 2012? Jelikož se blíží léto, Ikea pro vás připravila speciální výrobky pro cestování, odpočinek i krásné plážové doplňky. Vybavte se kvalitními výrobky Ikea a cestujte pohodlně, užívejte si relaxčních chvilek nebo jen lenošte na pláži se stylovými doplňky, které jen tak někdo mít nebude.

Plážové doplňky

Odpočinek

Cestování

IKEA Family – aktuální nabídka měst

Ikea Family si ale také připravuje speciální slevy a akce na svůj sortiment v jednotlivých městech v České republice. My vám tady teď předvedeme ty nejvýhodnější akce, které by se vám mohly hodit.

Ikea Family se prostě vyplatí! Nemyslíte?

Ikea Family Brno

Ikea Family Ostrava

Ikea Family Praha – Černý most

Zdroj: www.ikea.com/cz/cs/

Sponzorované odkazy:

HOMEMAG je magazín o trendy bydlení, moderním nábytku a designu.

RSS