30/4
Postele IKEA 2012

Postele IKEA 2012

30. dubna 2012 v 00.00 , Ložnice

Sponzorované odkazy:

Postel – synonymum pro odpočinek a spánek! Kvalitní a pohodlná postel je velmi důležitá, ale kde ji sehnat? Vsaďte na švédskou společnost IKEA, která prodává postele s vysokou kvalitou a navíc za výhodné ceny.

Postel Ikea – designový kousek, který vám dopřeje hodnotný spánek a relaxaci! Kousky pro rok 2012 vám přináší jejich nový katalog. Pokud ale jejich katalog doma nemáte, pojďte se s náma na tyto výrobky podívat v tomto článku.

Manželské postele IKEA

Ulehejte večer se svou drahou polovičkou do manželské postele, ve které se budete oba cítit komfortně. Nebojte se masivního dřeva nebo kovového rámu, nemějte strach z designových kousků.

Navíc, pokud potřebujete náhradní úložné prostory do vaší ložnice, IKEA vám přináší praktické úložné boxy a díly pod vaší postel.

Jednolůžkové postele IKEA

Sháníte jednolůžkovou postel? IKEA vám pro tento rok nabízí postele s originálním a designovým rámem, který dokonale oživí váš pokoj. Ikea postele s uložnym prostorem nabízí nejen pro doulůžkové postele, ale také pro jednolůžkové.

Tyto úložné prostory jsou vhodné pro mladé, kteří můžou tyto prostory využívat jako úschovnu pro svoje tajné věci, užívat jako noční stolek nebo do nich vložit matraci a udělat z nich náhradní prostor pro svoje návštěvy.

Patrové postele IKEA

Patrové postele IKEA jsou perfektním využitím pro společný pokoj dvou i více dětí. Postele jsou navíc jednodušše designovány a vaše děti si je tak můžou ozdobat podle vlastních myšlenek a fantazií.

Bazar postelí

Nechcete kupovat novou postel? Stačí vám nějaká starší? I v bazaru můžete zakoupit kvalitní postel, která sice posloužila už někomu jinému, ale i vám udělá dobrou službu. Na těchto bazarech ale také můžete zakoupit postele, které nejsou nijak použité a přesto jsou za poloviční cenu.

Vyzkoušejte i-bazar.cz a najděte si to pravé pro vás!

Zdroj: www.ikea.com/cz/cs, www.i-bazar.cz

Sponzorované odkazy:

HOMEMAG je magazín o trendy bydlení, moderním nábytku a designu.

RSS