24/10
Říjnové novinky a inspirace z IKEA

Říjnové novinky a inspirace z IKEA

24. října 2021 v 00.00 , Bytové doplňky , Bytový textil , Design , Křesla a sedací soupravy , Nábytek , Obývací pokoje , Příbory , Sklo , Svítidla

Sponzorované odkazy:

Vychutnejte si podzimní čas se vším všudy. Vytvořte si doma podzimní oázu harmonie a klidu. Udělejte si pohodový domov s novinkami z Ikea.

Váš domov by měl vyzařovat teplo, jako milé objetí. Ve Švédsku tomu říkají „mys“, ale můžete to nazvat jakkoli. Protože vždy místo pro změny. A na podzim a v zimě se chcete zachumlat a být v pohodě ve svém obývacím pokoji, který se umí přizpůsobit měnícím se potřebám.

Jedině tak může být zima pohodová a krásná. Udělejte si z obývacího pokoje místo, kde se cítíte doma, kde trávíte drahocenný čas pro sebe, s nejbližšími, nebo kde vítáte širší rodinu při zvláštních příležitostech.

Inspirace pro hřejivý a útulný domov

Jsou to novinky jako stvořené k domácí pohodě, společenskému setkávání i času stráveném v kuchyni.

  • Vychutnejte si krásu odpoledního čaje nebo kávy s hrnkem z tvrzeného skla.
  • Stmívatelná stolní lampa je ideální do malých prostor a zútulní jakoukoli místnost vašeho domova.
  • I v obývacím pokoji, který používá spousta lidí k různým činnostem, najdete zákoutí, které vyčleníte pro odpočinek. Ušák s vyměnitelným potahem je perfektní ke stočení do klubíčka. Potah se snadno udržuje a může se prát. Zachumlejte se do polštářů a plédu a vychutnávejte odpoledne v klidu a tichu.
  • Dodat pohovce útulnost můžete obměnou polštářů v různých barvách, povlakem nebo přehozem, třeba s hravými střapci.
  • Pohodlné odpoledne na pohovce není úplné bez příjemné svačinky. Díky termosce s bezpečným víkem si můžete do obývacího pokoje bezpečně vzít horké bez obav z rozlití.
  • Někdy není dost postelí, abyste uložili všechny hosty Proměňte obývací pokoj v pohodlné místo k přespání pomocí měkkého flanelového povlečení a lampy na noční stolek.
  • Představte si pohovku, která není jen designovým středobodem obývacího pokoje, ale zároveň tulivým členem rodiny. Třímístná pohovka má hluboký sed a pohodlné boční opěrky, které dotváří pocit hřejivého objetí.
  • Užijte si jedinečnou atmosféru podzimu s kombinací sklenic, svíček talířů a příborů v tradičních stylech oslavujících pohodlí a jednoduchost.

A co Vánoce a dárky pro vaše blízké?

Ne, není to předčasné, vždyť Vánoce budou již za méně než dva měsíce!

  • Vlněný svetr, láhev oblíbeného nápoje nebo zarámovaná fotka… Kouzlo je v pozornosti, kterou dárkem vyjádříte.
  • Pokud jde o dárky pro vaše blízké, nešlápnete vedle s vlastnoruční výrobou. Jednoduché drobnosti mohou mít ten největší efekt, takže můžete dárky přizpůsobit vlastní kreativitou.
  • Prázdná nádoba, jako třeba ratanový košík, nabízí obrovský potenciál. Kouzlo úložných nádob je v tom, že kromě zabalení dírku jsou samy o sobě dárkem.
  • Jednoduchá váza se vzorem, který odráží světlo, je dárek, který bude těšit rok za rokem. Vylepšete ji řízkem u vlastních rostlin, abyste mohli blízké osobě předat kousek něčeho, co jste sami vypěstovali.
  • Pléd, deka, polštářek, to jsou dárky, které zužitkuje každý a každého potěší. Dejte letos blízké osobě klid a odpočinek v podobě měkkého pleteného plédu, vonné svíčky, nebo nástroje a pomůcky k pečení či vaření.
  • Sada odměrek, ošatka na kynutí těsta nebo kráječ na těsto budou tím pravým ořechovým.
  • Tlakový hrnec je praktický a nespotřebuje tolik energie jako běžný hrnec. V kombinaci s utěrkami je to ideální dárek pro kuchaře, kteří myslí na udržitelnost.

Jsou to novinky jako stvořené k domácí pohodě, společenskému setkávání i času stráveném v kuchyni. Dárky nejen pod stromeček, ale i kdykoli během roku.

Zdroj foto a info: IKEA

Sponzorované odkazy:

HOMEMAG je magazín o trendy bydlení, moderním nábytku a designu.

RSS