9/11
Legacy Lounge: malý return v čase

Legacy Lounge: malý return v čase

9. listopadu 2020 v 00.00 , Bytové doplňky , Bytový textil , Design , Nábytek , Obývací pokoje

Sponzorované odkazy:

Do bydlení se neustále prolínají nové a nové styly a trendy. Některé jsou zcela nové, a jiné se opakovaně vracejí. Takovým malým returnem v čase je i soudobý trend, kterým je styl Legacy Lounge.

Legacy lounge lze přeložit jako dědictví salonků nebo chcete li obývacích místností minulosti. Z toho vyplývá, že se zde mísí hned několik stylů dřívějška – především retro a vintage styl, které mnozí mají rádi i dnes. Jejich mixem pak vytvoříte interiér ve stylu Legacy Lounge.

Return v čase je v bydlení velmi oblíbený. Zdrojem jsou původní styly, které byly dříve hojně využívány, a aktuálně jsu ještě doplněny a obohaceny o zcela moderní a novodobé prvky. Takový je i Legacy Lounge. Ač z něj čiší jistý nádech minulosti, je zcela současný a velmi příjemným i pohodlným stylem bydlení.

Legacy Lounge

Najdete v něm 70. a 80. léta, retro a vintage prvky – to vše projeveno v některých materiálech, tvarech a vzhledu některých prvků, dekorací, bytových doplňků i kousků nábytku.

Najdete zde dubové a bukové dřevo, textilie se retro vzory, především len, bavlnu a satén s prošíváním, ale i tapety a dekorace z juty. Dalším materiálem je kamenina, ratan a proutěné kousky, měkké plédy, polštáře, vintage květináče, vitríny a komody.

A barevná paleta Legacy Lounge?

  • jemné a teplé odstíny
  • především hnědá, béžová, oranžová
  • také bordó, starorůžová
  • a nakonec malinko šedé s lila odstíny

Kombinace přírodních materiálů a kousky lesklých ploch i doplňků je jemná, jakoby jen naznačená, ale přesto viditelná a jedinečná. Legacy Lounge je prostě malý return v čase, přenesený do současnosti, kde je obohacen o prvky dneška včetně moderních technologií.

Líbí se vám?

Zdroj foto: Jysk

Autor: Pavla Košík Jelínková

Sponzorované odkazy:

HOMEMAG je magazín o trendy bydlení, moderním nábytku a designu.

RSS