31/12
V kuchyni netradičně

V kuchyni netradičně

31. prosince 2015 v 00.00 , Kuchyně , Nádobí

Sponzorované odkazy:

Nádobí našich babiček má sice svůj půvab a někam do stylové country kuchyně patří. Ale současnost nelze zastavit. A s ní přicházejí na trh nejen klasické kousky nádobí, ale i ty neotřelé a originální.

Lidský um, vtip a nápaditost se projevuje v mnoha sférách a platí to i o kuchyňském příslušenství. Má styl, je šik a často překvapivě pojaté. A kdo by nechtěl nějaký takový kousek doma mít!

praktická pánev s programovaným teploměrempraktická pánev s programovaným teploměrem

Osmaží vám to sama

Domácí bašta je prostě domácí bašta. Její příprava však často časově náročná a složitá. Proč si ji neulehčit? Pomocníkem může být pánev s integrovaným digitálním teploměrem. Ptáte se kde proboha může být v pánvi umístěn teploměr? Přímo v její rukojeti. A není to jen tak obyčejný teploměr. V tomhle jsou nakódovány druhy pokrmů a k nim přiřazena teplota. Stačí nastavit teploměr na určitý druh připravované bašty a už se vám omeleta ani palačinka nikdy nespálí. Pánev vám sama ohlásí, kdy je vše hotovo. K digitální pánvi postačí pouhé jedno slovo – praktické!

nádobí Eleve Tresypiconádobí Eleve Tresypico

Vrstvit a zase vrstvit

Neobyčejně praktické, stylové a příjemné na použití je nádobí Eleve Tresypico. Má něco, co jiné kousky ne. Lze ho vrstvit, což sice „umí“ i další nádobí, ale vrstvení i s jídlem je unikum. Umožňují to tři masivní zakřivené úchyty na okraji každého talíře. A nepůsobí vůbec rušivě, ba naopak, ozvláštňují Eleve Tresypico a činí je jedinečným. Můžete si na ně připravit porce jídla, navrstvit na sebe a vše najednou transportovat na stůl. A po jídle stačí opět použité talíře nastohovat na sebe a odnést ze stolu. Znovu hodnotíme jediným slůvkem – neocenitelné!

Scoop Chip a Dip miskaScoop Chip a Dip miska

Dipy i se snackem

Máte rádi dipy? Pro jejich milovníky tu máme jednu prima vychytávku. Miska Scoop Chip a Dip pojímá v sobě nejen dip, ale v její dolní části i snack. Zřejmě mezi pachateli (návrháři MyDesign Group, New York) této misky byly i mlsné jazýčky. Jinak by taková originální věcička asi nevznikla. A podařila se jim praktická a jednoduchá stylovka v nerez provedení.

Ekologicky rozložitelné nádobíEkologicky rozložitelné nádobí

Přátelské eko nádobí

Ano, eco friendly je trend doby. A je to pochopitelné. Odpadu přibývá a tak každý krůček od něj je vítán. Tím krůčkem může být i biologicky rozložitelné (eco friendly) anebo jedlé nádobí. Byla by přece legrace po jídle sníst i talíř! Ne neblouzníme. Faktem je, že takové nádobí již existuje.

jedlé nádobíjedlé nádobí

Materiálem ekologicky rozložitelného nádobí Geke Wouters je zelenina (např. mrkev, paprika, nebo pórek). A firma Koratt pro změnu zvolila pro jedlé nádobí jako materiál těsto na suchary. Nádobí můžete využívat opakovaně, anebo hned po jídle nechat rozložit či sníst. Každý kousek je originál – neopakovatelný a jedinečně osobitý. Žádné dva stejné kousky nehledejte. Stylové, vkusné a umělecky ztvárněné nádobí, které nezatíží životní prostředí – sen každého (nejen) ekologa.

Zdroj foto: Yankodesign.com

Sponzorované odkazy:

HOMEMAG je magazín o trendy bydlení, moderním nábytku a designu.

RSS