26/9
Dřezová myčka 3 v 1: jedinečný kousek roku 2020

Dřezová myčka 3 v 1: jedinečný kousek roku 2020

26. září 2020 v 00.00 , Domácí spotřebiče , Kuchyně , Nádobí

Sponzorované odkazy:

Myčka na nádobí se stala v posledních letech i v Česku docela běžným standardem. Dříve tomu tak nebylo, ale aktuálně si myčka nachází stále více cestu i do našich českých domácností. A dnes můžete chtít i více – nejen „obyčejnou“ myčku, ale i multifunkční myč­ku.

Chtěli byste mít doma unikátní myčku? Takovou multifunkční, v níž umyjete jak nádobí, tak očistíte ovoce, zeleninu, nebo i maso? Ne, není to legrace ani kachna, taková myčka skutečně existuje!

Myčka 3 v 1

Jestli patříte jako já k lidem, kteří nemají rádi mytí nádobí, jistě pro vás myčka je skvělým parťákem do domácnosti. A tato unikátní myčka 3 v 1 byla navržena tak, aby se vešla jako součást vašeho dřezu do kuchyňské linky.

Také máte pocit, že jsou myčky nádobí dost neúčelně umístěny tak, že se k nim s nádobím musíte shýbat? A že to nesvědčí vašim zádům? A jste li nějak tělesně handicapovaní, tak potom máte určitě problém. Tedy pokud si nepořídili stolní myčku, která ovšem zase na kuchyňské lince zabírá hodně místa.

To vše s myčkou 3 v 1 od značky Fotile bude minulostí. Usnadněte si život s myčkou, která se skutečně vejde vedle vašeho dřezu jako jeho přídavná součást! Váš dřez se tak stává místem jak pro špinavé, tak i pro čisté nádobí.

Chytrá integrace

Tento chytrý design a integrace myčky vedle dřezu, a to zapuštěním do pracovní desky elegantně skryje vaši myčku tak, že ji přidá nerezovému dřezu. Myčka je koncipována tak, že usnadňuje zrychlené otáčení proudu vody a zvyšuje tím účinnost mycích cyklů. Další skvělá výhoda instalace do dřezu spočívá v tom, že snižuje potíže s čištěním uvnitř spotřebiče – není zapotřebí žádné vaše ohýbání.

Myčka má rovněž ploché vestavěné „víko“, díky kterému můžete snadno udržovat desku čistou, aniž byste obětovali povrchový prostor. Kromě čištění nádobí ji lze využít jako ničitele až 99,99% bakterií z potravin – čistit v ní můžete brambory, jahody, jablka, zkrátka ovoce a zeleninu nebo i třeba ryby a mořské plody. Pomocí ultrazvukové technologie a turbulentní vodní sprcha vaše myčka odstraní až 90% zbytků pesticidů.

Myčka Fotile

Je ideální pomocník pro jakýkoli domov, protože každá domácnost využívá co nejlepší optimalizace prostoru, který s touto myčkou skvěle realizujete. Myčka také efektivněji využívá vodu a energii, a tak zkracuje čas a energii spotřebovanou klasickou myčkou na polovinu. Čistě, pohodlně a jednoduše.

můžete v myčce mýt potraviny-ovoce, zeleinu i mořské plody a rybymůžete v myčce mýt potraviny-ovoce, zeleinu i mořské plody a ryby

Co na ni říkáte? Mrkněte na video ke dřezové myčce 3 v 1

Zdroj foto: Yankodesign.com

Autor: Pavla Košík Jelínková

Sponzorované odkazy:

HOMEMAG je magazín o trendy bydlení, moderním nábytku a designu.

RSS