12/9
Nový planetární robot umí zázraky

Nový planetární robot umí zázraky

12. září 2020 v 00.00 , Domácí spotřebiče , Kuchyně

Sponzorované odkazy:

V našich kuchyních je aktuálně nesčetné množství pomocníků – od varné konvice, přes různé mlýnky, drtiče, smoothie, chytré hrnce a pekárny až po ty větší a velké – mikrovlnky, lednice, myčky. Chtěli byste ale mít ve své kuchyni doslova zázračný přístroj? Pak zkuste multifunkční planetární robot od Conceptu!

Česká značka elektrospotřebičů Concept přišla na trh s cool novinkou, kterou je planetární multifunkční robotem RM7000 Element. Jeho hlavní předností je kvalitní kovové tělo i všechny vnitřní převody, takže se pro vás doma stane stálým a dlouhodobým kuchyňským pomocníkem.

RM7000 Element

Má moderní provedení v grafitově šedém designu. Je to multifunkční pomocník, který umí hnětat, šlehat, mísit, mixovat a strouhat. Novinka má i mixér, mlýnek na maso, struhadlový nástavec nebo tvořítko na cukroví. Díky chytrému příslušenství a nástavcům si ale poradí i s výrobou cukroví, umele maso na sekanou nebo burgery a pomůže s plněním párků nebo klobás.

Čím je robot jedinečný?

  • Robot má planetární systém míchání, kdy se metla při míchání otáčí jak kolem své osy, tak kolem obvodu mísy.
  • Chytře tvarované metly navíc zajistí dokonalé promíchání surovin bez jejich ulpívání na stěnách nádoby.
  • Vše je lépe promícháno, těsto je přesně takové, jaké má být, a navíc v minimálním čase.
  • Funkce Smart Stop Position zajistí, že robot pokaždé zastaví v optimální pozici pro vyndání metly či hnětacího háku.
  • Disponuje výkonným mixérem, v jehož kvalitní skleněné nádobě o objemu 1,5 litru lze mixovat horké i studené. Během chvíle tak připravíte lahodné krémové polévky, omáčky, pyré, koktejly nebo třeba smoothie.
  • Struhadlový nástavec nabízí možnost jemného i hrubého strouhání a také krájení jemných plátků.
  • Výměnný nástavec na mletí masa má 3 různě velké otvory, takže umožňuje namlít maso přesně, jak je třeba.
  • Husté sítko se hodí pro přípravu směsi na paštiky, střední sítko na sekanou nebo karbanátky. Sítko s největšími otvory je ideální třeba k přípravě směsi na klobásy, které pak jednoduše vyrobíte pomocí speciálního nástavce na plnění párků a klobás.
  • Praktické je také tvořítko na cukroví se 4 různými otvory, díky kterému dosáhnete dokonalých výsledků za zlomek času.

K dispozici je 5 rychlostí provozu včetně programu PULSE, kdy dojde k okamžitému zvýšení rychlosti. Nechybí ani bezpečnostní pojistka, která zamezí spuštění přístroje, pokud není správně sestaven.

Součástí balení je i praktická minikuchařka s recepty a další inspiraci pak najdete také v aplikaci Concept Vaření, která je ke stažení zdarma. Cena nového planetárního robotu RM7000 Element činí 7 999 Kč.

Zdroj foto: Concept

Autor: Pavla Košík Jelínková

Sponzorované odkazy:

HOMEMAG je magazín o trendy bydlení, moderním nábytku a designu.

RSS