10/3
Připravte se na Velikonoce s předstihem!

Připravte se na Velikonoce s předstihem!

10. března 2021 v 00.00 , Design , Domácí spotřebiče

Sponzorované odkazy:

Za necelý měsíc tu máme Velikonoce. Letos budou možná trochu jiné, ale ani tak není na škodu, být na ně připraveni a zlepšit si náladu nějakou tou dobrotou. A tradiční velikonoční recepty jich nabízejí nespočet. Při práci v kuchyni se tak určitě bude hodit nějaký ten chytrý pomocník. Třeba od české značky Concept.

Kuchyňští pomocníci k nezaplacení

Food processor RM3000 CUBE

Jeden pomocník na mixování, strouhání, sekání, hnětení, míchání, šlehání, krájení, odšťavňování i mletí kávy a koření. Vyniká kvalitním zpracováním, má 2 rychlosti, funkci PULSE a chytře vymyšlenou zásuvku na ukládání příslušenství. Mixér má nádobu s objemem 1,8 litru, ve které lze mixovat teplé i studené. Má také filtrační sítko, které zachytí drobná zrníčka z ovoce. Food procesor disponuje speciálními nástavci pro hnětení a šlehání, nástavcem na odšťavňování a mlýnkem na kávu, koření, bylinky i ořechy. Má ale i 5 struhadlových nástavců, chopper a příslušenství pro krájení kostek ze zeleniny. Cena: 2.999 korun.

Planetární multifunkční robot RM7000 ELEMENT

Hněte, šlehá, mísí, mixuje, strouhá a pomůže i s cukrovinkami a výrobou a plněním párků nebo klobás. O jakékoli bezchybné těsto se postará planetární systém míchání, kdy se metla při míchání otáčí jak kolem své osy, tak kolem obvodu mísy. Robot s kovovým tělem i všemi převody ale nabízí také mixér, mlýnek na maso, struhadlový nástavec i tvořítko na cukroví. K dispozici je 5 rychlostí provozu včetně programu PULSE a nechybí ani bezpečnostní pojistka. Cena činí 7 999 korun.

Horkovzdušná fritéza FR1200

Připravíte v ní řízek i koláč. A to vše dokonce o moc zdravěji. Díky cirkulárnímu proudění horkého vzduchu totiž i bez použití oleje vykouzlí křupavé, chutné a rovnoměrně propečené pokrmy s menším obsahem kalorií, cholesterolu i tuku. Problém pro ni ale není ani pečení, grilování, rozmrazování nebo sušení. Disponuje vnitřním prostorem o objemu 12 l, 16 přednastavenými programy (hranolky, rozmrazování, křídla, sušení, steak, plátky, ryby, zelenina, popcorn, kuře, koláč, pizza, toast, sušenky, manuál, keep warm), možností nastavení teploty od 50 do 200 °C a časovačem. Cena je 3 999 korun.

Vakuová svářečka VA0040

Bude se hodit, až budete uvařené a upečené dobroty potřebovat uskladnit. Ale využít ji můžete i při přípravě sous-vide nebo pro urychlení marinace masa. Nabízí 4 provozní režimy, umožňuje vakuování suchých i vlhkých potravin a má jednoduché intuitivní ovládání. Cena je stanovena na 1 999 korun.

Pekárna chleba PC5510

Čerstvě upečeným pečivem a dokonale připraveným těstem na kynuté koláče, rohlíky, moučníky, těstoviny nebo nudle určitě nikdo o Velikonocích nepohrdne. Pekárna nabízí výběr ze dvou velikostí bochníku (700 nebo 1000 g) a také ze tří stupňů propečení kůrky (světlá, střední, tmavá). Má 12 přednastavených programů, funkci KEEP WARM, možnost odložení startu až o 13 hodin, časovač, přehledný LCD displej nepřilnavý povrch a velké okno. Cena pekárny je 2 499 korun.

Všechny tyto a mnohé další pomocníky najdete na e-shopu Concept..

Zdroj foto: Concept

Autor: Pavla Košík Jelínková

Sponzorované odkazy:

HOMEMAG je magazín o trendy bydlení, moderním nábytku a designu.

RSS