20/12
Co pod stromeček na Vánoce? Inspirujte se u Conceptu!

Co pod stromeček na Vánoce? Inspirujte se u Conceptu!

20. prosince 2021 v 17.15 , Design , Domácí spotřebiče

Sponzorované odkazy:

Po roce jsou tu opět Vánoce a již skoro za dveřmi. S nimi vyvstává otázka, co nadělit pod stromeček. Nabízí se inspirace od české značky Concept. Vše můžete pohodlně a bez předvánočního stresu nakoupit online a nechat si přivést až domů.

Digitální rychlovarná konvice RK4170 a RK3340

Oba modely jsou nejen krásné, ale umožňují i regulaci teploty na 40, 60, 80, 90 a 100 °C. Mají objem 1,7 litru a pro dokonalý přehled o zvoleném programu je jejich digitální displej umístěn na plášti konvice. Dvouplášťový obal kryje speciální povrch COOL TOUCH, který se nezahřívá a s funkcí KEEP WARM dokážou obě konvice udržet nastavenou teplotu po dobu několika hodin. Cena činí u RK4170 (varná nádoba ze skla) 1 499 Kč, a u RK3340 (varná nádoba z nerezu) 1 999 Kč.

Robotický vysavač s mopem VR3205 3v1 PERFECT CLEAN Laser UVC Y-wash

Chytrý robot s vestavěnou UVC lampou sterilizuje všechny povrchy. Umí vysávat i vytírat a pro úklid stačí pouze v roomplanu zadat kde chcete uklízet a počkat, než se vysavač s laserovou navigací o všechno postará. Vytírání je řízeno elektronicky a probíhá novým způsobem Y-wash pro dosažení maximálně efektivních výsledků. Vysavač mluví česky a ovládat ho lze pomocí aplikace v mobilu, dálkového ovládání nebo tlačítky přímo na těle. Má BLDC motor, baterii s výdrží až 250 minut, třístupňovou filtraci s HEPA filtrem 13 a kromě hlavního CARPET kartáče obsahuje jeho příslušenství také speciální kartáč na tvrdé podlahy HARDFLOOR. Cena je 12 999 Kč.

Lis na citrusy CE3520, CE3530 a CE3531

Všechny pracují na velmi jednoduchém pákovém principu, a tak stačí polovinu citrusu jen položit na odšťavňovací kužel, stlačit páku a máte plnou sklenici čerstvé šťávy. Shodný mají i systém ANTIDRIP, který zamezí odtoku šťávy a jejímu následnému kapání na kuchyňskou linku. Nerezový CE3520 má sběrnou nádobku o objemu 750 ml. Bílý CE3530 a černý CE3531 zase dva různě velké nástavce pro lisování (menší na limetky a mandarinky, větší pro citrony, pomeranče a grepy. Cena je u CE3520 určena na 1 499 Kč a u CE3530 a CE3531 na 999 Kč.

Planetární multifunkční robot RM7000 a RM7010 ELEMENT

Multifunkční pomocník, umí hnětat, šlehat, mísit, mixovat a strouhat a díky chytrému příslušenství si poradí i s výrobou cukroví, umele maso a pomůže s plněním párků nebo klobás. Má planetární systém míchání, kdy se metla při míchání otáčí jak kolem své osy, tak kolem obvodu mísy. Suroviny jsou dokonale promíchány, neulpívají na stěnách nádoby a těsto je vypracované na jedničku. Robot s kovovým tělem i všemi převody nabízí také mixér, mlýnek na maso, struhadlový nástavec i tvořítko na cukroví. K dispozici je 5 rychlostí provozu včetně programu PULSE a nechybí ani bezpečnostní pojistka. Cena u bílé verze RM7010 a černé verze RM7000 je shodná a činí 7 999 Kč.

Elektrický kompaktní gril GE2010 panini 3v1

Gril zvládne přípravu steaků nebo ryb, rychlého oběda, svačiny, ranní snídaně i občerstvení na zahradní party. Velké grilovací a vyměnitelné desky potažené nepřilnavým teflonem umožňující grilování současně z obou stran a funkce BBQ dává možnost přípravy potravin na zcela otevřeném grilu. Pouhá výměna desky pak z grilu udělá waflovač. Přístroj má regulátor teploty, časovač a je vybaven také nádobkou na odkapávající šťávu a tuk a tepelně izolovanými držadly s neklouzavým povrchem. Je vyroben z nerezu v kombinaci s černými detaily. Jeho cena je 1 874 Kč.

Zvlhčovač vzduchu ZV2021 PERFECT AIR Smart

Je spojením zvlhčovače a aroma difuzéru a díky kombinaci s UVC lampou a plazmou, které ze vzduchu odstraňují škodlivé bakterie, viry, plísně a zápach, napomáhá také k čistšímu ovzduší. Zvlhčovač nabízí 4 provozní a 7 úrovní intenzity páry. Zásobník na vodu má objem 4,6 liru a vydrží nepřetržitě pracovat až 34 hodin. Vybaven je i speciální aroma zásuvkou, kam stačí přidat pár kapek oblíbené vůně pro příjemnou atmosféru. Využít ji ale můžete i pro aroma oleje a ulevit si tak při bolestech hlavy, rýmě nebo celkově podpořit imunitní systém. Časovač zvlhčovače lze nastavit na chod od 1 do 12 hodin a ovládat ho lze mocí aplikace Concept Home nebo dálkovým ovladačem. Vhodný je do místnosti o velikosti až 50 m2. Cena činí 3 299 Kč.

Pokud vás kousky Conceptu zaujaly, mrkněte na jejich web My-Concept.cz, kde najdete další velkou nálož inspirace.

  • Zdroj foto: Concept
  • Zdroj info: Petra Hubálková
  • Autor: Pavla Košík Jelínková

Sponzorované odkazy:

HOMEMAG je magazín o trendy bydlení, moderním nábytku a designu.

RSS