18/7
Kousky do příbytku za zlomek ceny: DesignBuy výprodej

Kousky do příbytku za zlomek ceny: DesignBuy výprodej

18. července 2020 v 00.00 , Bytové doplňky , Bytový textil , Design , Sklo , Svítidla

Sponzorované odkazy:

Online obchod s designovým zbožím – menším i větším nábytkem, bytovými doplňky, nádobím a bytovým textilem aktuálně má více než 500 produktů ve výprodeji. Sleva činí až o 50 % původní ceny.

DesignBuy.cz je e-shop s cool designovými kousky z celého světa. Specializují se zde na to nejlepší z české a zahraniční designérské tvorby. Mají však i kamennou prodejnu se showroomem a výdejnou. DesignBuy často nabízí prestižními cenami oceněné, exkluzivní a limitované kolekce, které nekoupíte nikde jinde na internetu ani v kamenných obchodech. Nyní tedy můžete některé kousky můžete získat za podstatně sníženou cenu.

Vybírejte z našich tipů

věšák Pipesvěšák Pipes

Nástěnný věšák Pipes od House Doctor

Věšák Pipes navrhla dánská značka House Doctor jako bytový doplněk tak aby zdobil stěnu stejně jako obraz či jiná dekorace. Nemusí sloužit jen jako věšák na oblečení, čepice, klobouky atp. Ale také jako závěsný artikl v kuchyni, nebo jako šperkovnice. Pověsit na něj tedy můžete mnoho různých věcí v různých částech vašeho bydlení. Sedm otočných háčků lze nastavit do různé polohy dle potřeby. Věšák má na výšku 425 mm a je vyroben z kovu. Je zlevněn z původní ceny 3090 Kč o 20 % na 2 472 Kč s DPH.

květináč Marly od Boliakvětináč Marly od Bolia

Nástěnný květináč Marly od Bolia

Elegantní a hravé nástěnné květináče Marly navrhlo pro dánskou značku Bolia designérské studio Granstudio. Květináč připomínající velké bublinu ze skla. Jsou k mání v šedé průsvitné, šedé kouřové a čiré skleněné verzi. Tento kousek můžete využít pro rostliny, ale také pro ukládání malých předmětů. Fantazii se meze nekladou. Květináč má na výšku 145 mm, na šířku 129 mm a hloubku 150 mm. Sleva 25 % z původní ceny 865 Kč na aktuálních 648 Kč z něj dělá kvalitního adepta na stylovku do příbytku.

svítidlo Black Opal od Hübschsvítidlo Black Opal od Hübsch

Závěsné svítidlo Black Opal od Hübsch

Moderní závěsné svítidlo se dvěma rameny je v typickém skandinávském stylu. Navrhla je dánská značka Hübsch. Vyroebno je z kovové konstrukce s černou povrchovou úpravou a z opálového skla. Je to ideální kousek nad jídelní nebo konferenční stůl. Má na výšku 430 mm a průměr 740 mm. Původní cena činila 3 660 Kč a po 20% slevě je nyní 2 928 Kč.

svícen Balancesvícen Balance

Svícen Balance od Menu

Originální svícen Balance navrhl pro dánskou značku Menu designér Frederik Werner, který se nechal inspirovat tradičními svícny v minulých stoletích. Mosaz, ze které je svícen navržen, byl vybrán pro svůj příjemný vzhled, okraje jsou leštěné tak, aby dotvořily syntézu mezi minulostí a současností. Neotřelý kousek má na výšku 82 mm, na šířku 47 mm a hloubku 100 mm. Po 20% slevě vás vyjde na 2 160 Kč.

polštáře Knot od Design House Stockholmpolštáře Knot od Design House Stockholm

Polštář Knot od Design House Stockholm

Opravdu pohodový kousek do vašeho příbytku je polštář Knot, který navrhla pro švédskou značku Design House Stockholm designérka Ragnheiður Ösp Sigurðardóttir. Pohodlný a funkční polštář Knot je vyroben z pleteného tunelu o délce několika metrů, který je svázán tak, aby vytvořil kompaktní uzel. Výplň tvoří polyester. K dispozici v několika příjemných barevných provedeních – hořčicové, antracitové, tmavě modré, světle šedé a army zelené. Polštář má rozměry na délku 300 mm, na šířku 300 mm a hloubku 150 mm. Cena po 20 % slevě činí 2 312 Kč za kus.

Nevybrali jste si? Nezoufejte! Na Designuy.cz najdete další nálož stylovek do bytu a domu. Provozuje jej DesignCorporation s.r.o., které vydává také nejčtenější český on-line design magazín DesignMag.cz, založený v roce 2008.

  • Zdroj foto: DesignBuy.cz
  • Úvodní foto: Norman Copenhagen nástěnné hodiny Watch Me za 1 029 Kč
  • Autor: Pavla Košík Jelínková

Sponzorované odkazy:

HOMEMAG je magazín o trendy bydlení, moderním nábytku a designu.

RSS