16/8
České matrace Tropico: Vysoká kvalita za nízké ceny!

České matrace Tropico: Vysoká kvalita za nízké ceny!

16. srpna 2012 v 00.00 , Ložnice , Nábytek

Dobrý spánek je základ zdravého života. Mnoha lidem může toto tvrzení připadat stále jako z říše snů. Řešení ovšem nikdy nebylo snadnější. Kvalitní matrace dokáže doslova zázraky. V posteli strávíme až třetinu svého života, a proto rozhodně není od věci do našeho spánku investovat. Jedná se o vklad, který se totiž nanejvýš vyplatí. Svěží probuzení a pohodové vstávání, žádné bolesti hlavy, krku či zad, to všechno a ještě mnohem více se stane skutečností, pokud se odhodláte a vydáte se tomu naproti.

Zdravý spánek je samozřejmě také otázkou životního stylu. I se zdravou životosprávou nicméně nemusíte mít vyhráno. Nevyhovující matrace opravdu dovede znepříjemnit noc, o ránu nemluvě. Naštěstí existuje alternativa. V České republice nezpochybnitelně vévodí společnost Tropico, jež se v průběhu svého déle než pětiletého působení stala největším českým výrobcem matrací a o svých produktech přesvědčila také zákazníky v dalších čtyřech zemích střední Evropy. Kvalita matrací je ověřena nejpřísnějším testováním a veškeré použité materiály byly certifikovány jako zdravotně nezávadné. Výsledkem jsou nejen ortopedické vlastnosti, ale rovněž dlouhá životnost matrací.

Vybíráme vhodnou matraci

Každý z nás je jiný. Některý preferuje to, jiný zas ono. Ohledně správné matrace je však vhodné se poradit s odborníky. Nabídka Tropico zahrnuje celkem třicet pět typů matrací a třináct lamelových roštů. Jen pro představu zmiňme následující: pružinové matrace, matrace ze studené pěny, latexové matrace a sendvičové matrace. Samozřejmostí jsou partnerské matrace a matrace do dětských postýlek. Vybrat si je můžete buď na internetových stránkách Tropico: www.matracetropico.cz, anebo na některé z akcí Zdravé spaní. Ty probíhají po celý rok ve vybraných prodejnách, kde si zdarma můžete počítačem nechat změřit potřebné parametry.

Zároveň můžete vyzkoušet známou poradnu Dr. Sleepa. Interaktivní zábavnou formou zadáte potřebné údaje, jako jsou výška, váha atd. a bude vám doporučena matrace přesně na míru. Dr. Sleep a dr. Spánek se o vás postarají s největší péčí. Přesto nic nenechte náhodě a vybranou českou kvalitní matraci si vyzkoušejte sami. Vaše pohodlí je totiž nejdůležitější.

zdroj: http://www.matracetropico.cz/

HOMEMAG je magazín o trendy bydlení, moderním nábytku a designu.

RSS