13/9
Originální ložní povlečení IKEA za nízké ceny

Originální ložní povlečení IKEA za nízké ceny

13. září 2012 v 00.00 , Bytový textil , Ložnice

Sponzorované odkazy:

Spánek – nedílná součást každého dne a potřebná činnost pro nabrání nových sil a energií. A právě výběr ložního povlečení je velmi důležitý faktor, který může tento spánek ovlivnit. Jaký materiál vybrat? Kde koupit kvalitní a zároveň levné ložní povlečení? Pokusíme se vám v tomto článku poradit!

Výběr ložního povlečení

Při výběru ložního povlečení je důležité věnovat pozornost materiálu, ze kterého je povlečení vyrobené. Po kvalitní a ničím nerušený spánek jsou nejlepší přírodní materiály jako je například bavlna. Velmi oblíbeným materiálem je také satén, který navozuje pocit luxusu a elegance. Jeho velkým plusem je také chladivost, která je příjemná především během letního období.

Důležitým faktorem při výběru je také design a barevné provedení. Český trh nabízí opravdu širokou škálu ložního povlečení v nejrůznějších barevných kombinacích a stylech. Povlečení by se mělo snoubit s interiérem a nábytkem ložnice, aby tak navozovalo dokonalou ladnost a celkový pocit z ložnice. A jaké barvy jsou vhodné do ložnice? Zelená pro navození klidu a míru, žlutooranžová pro hřejivý pocit, modrá pro relaxaci a uklidnění nebo fialová pro trochu extravagantnosti a tajemnosti.

A jak ložní povlečení udržovat? Ihned po zakoupení bychom měli povlečení vyprat, abysme se zbavili zbytkových barviv a skladového pachu. Pokud chceme zachovat dlouhotrvající barvy, měli bychom prát povlečení z rubové strany a mělo by být zapnuté.

Ložní povlečení Ikea

Pokud si chcete koupit kvalitní ložní povlečení za nízké ceny, skvělou volbou je obchodní dům Ikea. Bavlněné zpracování jejich povlečení vám zaručí plnohodnotný spánek a dokonalou relaxaci.

Bladvass povlečení, 149Kč

Alvine Orter povlečení, 249Kč

Brunkrissla povlečení, 349Kč

Eivor Ord povlečení, 349Kč

Malin Rund povlečení, 349Kč

Zdroj: http://www.ikea.com/cz/cs/

Sponzorované odkazy:

HOMEMAG je magazín o trendy bydlení, moderním nábytku a designu.

RSS