27/12
Aktuální barvy interiéru

Aktuální barvy interiéru

27. prosince 2016 v 00.00 , Bytové doplňky , Design

Sponzorované odkazy:

Barvy v interiéru jsou důležité. Na nich záleží, zda se cítíte v prostoru příjemně či nikoli. A jejich kombinace vytváří útulno nebo chaos. Jaké jsou aktuální barvy přelomu 2016/2017?

Subtilní svícen s potiskem pírka na čajové svíčky je z bílého porcelánu a stojí 230 Kč.Subtilní svícen s potiskem pírka na čajové svíčky je z bílého porcelánu a stojí 230 Kč.

Barvami interiéru a jeho doplňků jsou na přelomu roku 2016 a 2017 modrá, šedá a zlatá. Alespoň podle dánské značky Hübsch Interior. Jejich bytové doplňky a dekorace, spolu s trendy dárky jsou laděny právě do těchto barev.

Keramický květináč elegantní černé barvy se zlatou patinou přijde na 390 Kč.Keramický květináč elegantní černé barvy se zlatou patinou přijde na 390 Kč.

Dánská značka Hübsch Interior je o jednoduchosti a stylu. Tato severská značka je velmi příjemná, ladných a přímých linií a určitě si ji oblíbíte na první pohled.

Designová váza z tmavě modrého skla v geometrickém tvaru je za 190 Kč.Designová váza z tmavě modrého skla v geometrickém tvaru je za 190 Kč.

Firma Hübsch je tvořena týmem lidí, kteří mají již dlouholetou zkušenost s obchodováním na poli interiérového designu. Jejich hlavním zacílením je zákazník a jeho potřeby. Klíčovým slovem jejich každého projektu je štěstí.

Stylový polštář s motivačním potiskem může být milým dárkem za 1190 Kč.Stylový polštář s motivačním potiskem může být milým dárkem za 1190 Kč.

Proto působí každý jeden kousek od Hübsch Interior hravostí, lehkostí a radostí. Dánská značka je charakteristická svým vysoce kvalitním designem výrobků do interiérů ve vlastním originálním a jedinečném stylu. Společnost klade důraz na precizní provedení a to do úplného detailu.

Designová masivní stolička z recyklovaného dřeva může být i stolečkem. Stojí 3290 Kč.Designová masivní stolička z recyklovaného dřeva může být i stolečkem. Stojí 3290 Kč.

Jejich unikátní interiérové doplňky jsou navrhovány přímo v Dánsku, ale samotná jejich výroba je rozvrstvena všude po světě. Inspirujte se na přelom roku 2016 a 2017 s Hübsch Interior. Všechny produkty a mnohé další můžete koupit na Nila.cz.

Zdroj foto: Nila

Sponzorované odkazy:

HOMEMAG je magazín o trendy bydlení, moderním nábytku a designu.

RSS