28/9
Nábytek z masivu - pořiďte si kvalitní nábytek, který vydrží desítky let

Nábytek z masivu - pořiďte si kvalitní nábytek, který vydrží desítky let

28. září 2013 v 03.00 , Nábytek

Při zařizování bytu či domu je pro každého jasnou prioritou cítit se pohodlně a příjemně za každé situace. Když přijdete unavení z náročného zaměstnání, z posilovny či vám jednoduše není dobře, ať už fyzicky nebo psychicky, vaše obydlí by vám vždy mělo být útočištěm. Ovšem docílit stavu, díky kterému váš nový azyl začnete automaticky označovat jako domov, nemusí být vůbec snadné. Dnešní designové trendy disponují světlými barvami, minimem doplňků a materiály jako je sklo či kov, které sice vypadají skvěle, ale působí poněkud studeně a neosobně, což v mnohých může vyvolávat negativní pocity. Pakliže chcete, aby váš interiér sálal pozitivní energií, byl komfortní a nadčasový, pořiďte si kvalitní masivní nábytek, který neomrzí.

Nábytek z masivu nabízí také překrásné komody http://www.sobnabytek.cz/…ody-z-masivu.

Proč si pořídit masivní nábytek?

Výhod masivního nábytku je nespočet, v první řadě je nutno podotknout, že se pyšní dlouholetou životností, která vychází z použití právě masivního dřeva a ručního zpracování, které dohromady tvoří opravdu kvalitní kus nábytku. Montovaný nábytek, který známe z většiny obchodních domů, je sice snadno sestrojitelný a díky své lehkosti dobře manipulovatelný, ale o jeho dlouhém životě nemůže být řeč.

Dalším pozitivem, které mluví za vše, je fakt, že dřevo působí hřejivým a přirozeným dojmem, proto se v jeho blízkosti budete cítit podstatně příjemněji, než kdybyste se obklopovali futuristickým, nic neříkajícím sklem v podivných, abstraktních tvarech. A co se celkového zařízení týče, dřevo je neutrálním materiálem, ke kterému se hodí takřka každá barva a jakýkoliv materiál. Můžete jej tak bez problému kombinovat s koženou sedací soupravou, kobercem s dlouhým vlasem, ale také s pestrobarevnými závěsy a kreativními doplňky.

I jídelnu můžete mít vybavenou dřevěným nábytkem http://sobnabytek.cz/…oly-z-masivu.

Nábytek do každé místnosti

Mnozí z vás si možná pod pojmem masiv představí cosi rustikálního či starého. Pravdou je, že tento druh nábytku je rovněž z kvalitního dřeva a do kategorie masivu se rozhodně řadí, ovšem najdete zde také nespočet dalších moderních stylů, které jsou rovněž vyrobeny z masivního dřeva a přesto je nelze zařadit do sekce starožitností. Na výběr máte od stylových komod v nejrůznějších barevných provedeních, přes do detailu propracované toaletní stolky až po luxusní jídelní stoly a prvotřídní knihovny. Masivním nábytkem tak můžete bez obav vybavit celý dům, který jakožto celek bude působit luxusním a naprosto dokonalým dojmem.

A že máte obavy, aby masivní skříně a jiné kusy nábytku nevyšly brzy z módy? Buďte naprosto bez obav. Dřevo je nesmrtelným materiálem, který společnost nikdy neomrzí a zatímco jednu sezónu bude IN lesklá červená kuchyně a příští rok ji vystřídá matná černá linka, dřevo bude na prodejních pultech zářit stále.

I exotický nábytek si můžete prohlédnout na http://www.sobnabytek.cz.

HOMEMAG je magazín o trendy bydlení, moderním nábytku a designu.

RSS