25/8
Sedací pytle – moderní nábytek do bytu a rodinného domu

Sedací pytle – moderní nábytek do bytu a rodinného domu

25. srpna 2013 v 21.45 , Bytové doplňky , Design , Křesla a sedací soupravy , Nábytek

Moderní vybavení do každé domácnosti neodmyslitelně patří. Úplně největším trhákem jsou sedací pytle a vaky, které si můžete pořídit nejen samotné, ale i s praktickým podnožníkem.

Pohodlně se usaďte

Na sedací pytel či vak si lze nejen pohodlně sednout, ale také lehnout. Z takto moderního doplňku se můžete pohodlně dívat na televizi, číst noviny nebo vaší oblíbenou knížku, či jen tak lenošit a odpočívat. Co opravdu ocení každý z vás, je výborná manipulace a velice snadný přenos pytlů kamkoliv se vám zachce.
Sedací pytel není určený pouze pro dospělé, ale na své si přijdou i děti. Veselé barvy, dětské motivy, různé velikosti, luxusnější materiál jako ekokůže apod., přesně takové jsou sedací pytle.

Doplňky do bytu

Vysoce kvalitní bytové doplňky lze zakoupit jako dárek. Každý si bude tento pohodlný, zdravý, praktický a stylový dárek pochvalovat. Celou řadu sedacích pytlů najdete zde. Uvařte si dobrou kávu, pohodlně se usaďte a nenechte se ničím a nikým rušit. Dobrá čerstvá pražená káva pochází vždy z konkrétní krajiny. Každá káva je pak specifická svou chutí. Láká vás ochutnat šálek kávy z Nepálu, Dominikánské republiky či ze Sumatry? Coffeein.sk doslova praská ve švech touto lahodnou kávou.
A teď zpět k sedacím vakům. Specifikem sedacích vaků je speciální polystyrenový granulát, díky kterému se pytle a vaky přizpůsobí tvaru postavy. Zaručí vám tak stabilitu a měkké pohodlí.

Moderní doplněk

Tyto vaky se těší obrovskému zájmu zákazníků. Díky novodobému provedení často nahrazují tradiční sedací nábytek. Jsou moderní a zdravé zároveň a hodí se do každého interiéru. Nabízí pohodlné uvelebení a poskytují dokonalý prostor k relaxaci.
Náplň do sedacích vaků a pytlů si můžete kdykoliv koupit a doplnit dle potřeby.

Dětský pokojíček

Hledáte-li bezpečný a krásný nábytek do dětského pokojíčku nebo chcete pouze pokojík oživit o moderní doplněk, poohlédněte se po sedacím pytli. Investice se vám určitě vyplatí. Děti sedací vak využijí co do různých poloh. Nemusíte se bát, že si při hraní, skákání či sezení nějak ublíží nebo že pytel roztrhnou. Aby nedošlo k protržení pytle, je při zpracování sedacích vaků využíváno kvalitních materiálů, které jsou snadno a lehce omyvatelné. Jejich údržba je velice jednoduchá. Zapomeňte na ostré hrany a jiná nebezpečí!
Sedací vaky jsou vhodné též pro těhotné ženy, které jej využijí ke zdravé relaxaci a uvolnění zad. Po narození miminka je novopečené maminky využijí ke kojení a také pro bezpečné uložení miminka.

HOMEMAG je magazín o trendy bydlení, moderním nábytku a designu.

RSS