8/11
Kvalitní venkovní žaluzie

Kvalitní venkovní žaluzie

8. listopadu 2012 v 00.00 , Design

Sponzorované odkazy:

Venkovní žaluzie jsou v současnosti hodně využívané jako alternativa klasických vnitřních žaluzií, rolet nebo jiných stínících zařízení. Jsou velmi praktické nejen z hlediska používání, ale také z hlediska umývání. Regulace intenzity světla do místnosti se dá velmi jednoduše nastavit a navíc mají dokonalé izolační vlastnosti.

Design těchto žaluzií je téměř totožný s klasickými žaluziemi, ale rozdílem je jejich robustnost, díky které nepropustí venkovní světlo do místnosti a jsou velmi odolné vůči povětrnostním podmínkám. Jejich velkou výhodou je také odolnost vůči rezu.

Oblast uplatnění těchto žaluzií je opravdu rozsáhlá, lze je instalovat nejen do bytových staveb, ale také do kancelářských, podnikových nebo správních budov. Nesmíme také opomenout jejich estetickou funkci v moderních architektonii.

V tomto článku vám přinášíme tyto žaluzie od dvou kvalitních a zkušených firem, RolRols a Climax.

Venkovní žaluzie RolRols

Firma RolRols nabízí svým zákazníkům dva typy těchto venkovních žaluzií: hliníkové žaluzie typu C a Z. A jaké jsou rozdíly mezi těmito typy? Jejich hlavní rozdíl spočívá přdevším ve vzhledu a šířce jejich lamelu, kdy typ C je nabízen v šířkách 80 a 65 mm a typ Z v šířkách 90 a 70 mm. Velkou výhodou typu Z je navíc jeho vysoký stupeň izolace, především v zimním období.

Oboje typy ale nabízí velmi dobré vlastnosti jako odhlučněnost chodu žaluzií, automatizační chod, dlouhá životnost a odolnost vůči špíně a rezu. V případě zájmu, můžete firmu kontaktovat díky jejich internetovým stránkám RolRols.cz nebo v místech jejich obchodního zastoupení v Praze nebo třeba v Brně.

Venkovní žaluzie Climax

I společnost Climax vyrábí pro svoje zákazníky několik typů venkovních žaluzií, a to Z90, C80 nebo kupříkladu F80. I tyto žaluzie jsou vyráběny z hliníku a mají velmi dobré vlastnosti jako odolnost vůči extrémním povětrnostním podmínkám a UV záření, odolnost vůči špíně. Vybírat navíc můžete až z 11 různých barevných odstínů.

Na stránkách Climax.cz si navíc můžete cenu žaluzií předběžně zkalkulovat.

Zdroj: www.climax.cz, www.rolrols.cz

Sponzorované odkazy:

HOMEMAG je magazín o trendy bydlení, moderním nábytku a designu.

RSS