7/4
Venkovní osvětlení v pohodě a klidu z internetu

Venkovní osvětlení v pohodě a klidu z internetu

7. dubna 2015 v 23.00 , Svítidla , Zahrada

Pokud sháníte venkovní osvětlení, tak musím v prvé řadě vypíchnout můj oblíbený internetový obchod uni-svitidla.cz. Tento eshop splňuje vše, co od každého e-obchodu očekávám. Krátce – přehlednou nabídku zboží, rozumné ceny, vysokou kvalitu, zkušenost, serióznost a také individuální přístup. Pokud tedy sháníte kvalitní venkovní svítidla, která vám mají vydržet nejen na jaře, ale také v zimě, tak mohu tento eshop jen doporučit. Jaro a léto si žádá romantiku, a tomu by měl odpovídat i design svítidel. Co vám budu povídat. Například venkovní světla lucerny mě velmi zaujaly a neodolal jsem, přestože jsem praktický člověk. 

Venkovní svítidla – úžasná symfonie barev

A jelikož jsem skutečně praktický člověk, tak jsem si přiobjednal i venkovní osvětlení s čidlem. Venkovní svítidla, ano to je úžasná symfonie barev, ale člověk musí myslet i na bezpečnost. Spínání lze nastavit podle intenzity světla a pohybu, můžete si určit i dobu svícení. Venkovní osvětlení s čidlem – to v žádném případě nejsou vyhozené peníze z oken, naopak jsou tato venkovní svítidla ekonomicky výhodné a samozřejmě i nenáročné na provoz. Jsou lidé, kteří venkovní osvětlení mění podle ročního období. To je dle mého názoru zbytečné, pokud zvolíte vhodnou alternativu svícení s ohledem na stupeň krytí IP44 – čím jsou čísla vyšší, tím jsou venkovní svítidla odolnější proti vodě a vniknutí prachu, tak není nutné venkovní svítidla měnit podle počasí.

Venkovní nástěnné svítidlo na dům

Venkovní závěsné svítidlo jsem si již vybral a je to již zmíněná lucernička. Ovšem na vejmínek bych potřeboval vestavné venkovní svítidlo. To každopádně, navíc mi žena nabourala jeden venkovní sloupek, takže další náklad navíc. A co se týče zahradního svícení, tak se mi nelíbí natahané kabely po zahradě, aby mohlo zahradní osvětlení svítit. Proč tak složitě, když to jde i jednoduše – solární osvětlení, stanete se majiteli dalšího ekonomického a také ekologického svítidla.

HOMEMAG je magazín o trendy bydlení, moderním nábytku a designu.

RSS