15/6
Hledáte kvalitní a zajímavou sedací soupravu? Podívejte se na Melli.cz

Hledáte kvalitní a zajímavou sedací soupravu? Podívejte se na Melli.cz

15. června 2022 v 01.15 , Obývací pokoje

Pokud jste z Prahy nebo jejího blízkého okolí a právě teď se poohlížíte po nové, hezké, kvalitní a originální sedací soupravě, určitě nepřehlédněte nabídku společnosti Melli Interiéry s.r.o. U nás najdete její vzorkovou prodejnu na Černokostelecké ul. v Praze, další jsou pak v Bratislavě a v Horné Potôni, kde je zároveň její „základna“. Melli Interiéry s.r.o. pochází ze Slovenska, kde precizně a k maximální spokojenosti klientů na míru zhotovují všechny sedací soupravy, které u nich můžete najít.

O kvalitě zboží vás může přesvědčit i to, že slovenské sedačky Melli můžete nakupovat už od roku 1993, což je úctyhodná praxe v tomto oboru.

Přejete si rohovou sedací soupravu?

Rohové sedací soupravy Praha můžete vybírat v mnoha stylech, barvách i provedeních. Máte rádi sedací soupravy s mnoha polštáři, které si můžete libovolně posunout podle toho, jak a kde chcete právě sedět či ležet? Nebo naopak chcete model, který bude mít své opěrky pevně dané, a budete vědět, že gauč děti jen tak během deseti vteřin nerozházejí? Oba typy Melli.cz nabízí a k nim i další zajímavé.

Sedací soupravy na míru Praha mohou být i ve tvaru písmene „U“, klasické trojmístné nebo dvojmístné, rozkládací či bez možnosti rozložení.

Melli vyrábí i modely, které jsou tvořeny pravým dřevem, ať už jde o nohy nábytku nebo přední část opěrek rukou. Jsou velmi elegantní, vypadají luxusně a dodají interiéru na váze.

Ozvláštněte sedací soupravu krásným přehozem

Už jste viděli praktické přehozy na sedací soupravy, které můžete použít pro dotvoření celkové atmosféry v obýváku, ale také k zakrytí sedačky, když např. čekáte hosty a bojíte se o její znečištění? Také je praktický tehdy, když už sedací plocha špinavá je, ale zatím jste ji nevyčistili.

Přehozy sedací soupravu oživí, dodají jí nový vzhled, celý pokoj pozmění a především ji ochrání od znečištění, či uchrání nečistoty před zraky hostů.

HOMEMAG je magazín o trendy bydlení, moderním nábytku a designu.

RSS