12/8
Skladování potravin – část druhá

Skladování potravin – část druhá

12. srpna 2021 v 00.00 , Bytové doplňky , Design , Kuchyně , Nádobí , Příbory

Sponzorované odkazy:

A pokračujeme v naší jízdě o ukládání potravina dnes i o ukládání nářadí. Praktické a cool vychytávky na Yankodesign.com pokračují. Jsou to realizované nápady mladých a progresívních návrhářů. Inspirujte se k uspořádání vaší kuchyně tak, aby byla na vás Marie Kondo pyšná!

Wholeder

Úložný systém Wholeder, který vytvořil Jorge Álvarez s NOS Design, využívá sání, aby mohl optimalizovat úložný prostor v každé místnosti. Odsávané víko umožňuje snadné použití na jakoukoli stěnu nebo rovný povrch, takže je funkční nejen v kuchyni, ale prakticky v každé místnosti.

Cokoli, co by bylo třeba odložit pro pozdější použití, lze uložit ve Wholeder. Tyto nepatrné zásobníky také fungují na cestách, protože jsou k mání v různých velikostech, aby se do nich uložilo ideální množství čehokoli, co se vám líbí.

Caddy

Seznamte se s kuchařským Caddym. Je to magnetický ukladač koření a je určen pro milovníky vaření. Tvoří jej dobře organizované stojany. Navrženy jsou modulárně a tak, aby mohly být kombinovány. Chef Caddy ve svém magnetickém těle drží koření, kari pasty, kořenící směsi, sušené byliny, oleje i octy.

Haxagon

Hexagon je modulární regálová jednotka navržená Hans Thyge a spol. a inspirovaná geometrickým tvarem Hexagon. Je to systém organizérů, který je namontován na magnetické kolejnici. Vytvořen je z kovu a doprovázen několika organizéry v různých tvarech a barvách.

Lze jej tak rozvrhnout a přizpůsobit podle vašich osobních preferencí a kamkoli chcete. Hexagon umístěný v kuchyni se stane dokonalou možností pro skladování v kuchyni. Háčky lze použít k uchycení utěrek, náčiní, naběraček, zatímco magnetizované panely lze použít k uložení nožů a kovového náčiní.

Zdroj foto: Yankodesign.com

Autor: Pavla Košík Jelínková

Sponzorované odkazy:

HOMEMAG je magazín o trendy bydlení, moderním nábytku a designu.

RSS