30/6
Pračky a sušičky již i u Conceptu

Pračky a sušičky již i u Conceptu

30. června 2021 v 00.00 , Domácí spotřebiče

Sponzorované odkazy:

I v Česku se blýská na lepší časy v sortimentu bílé techniky. Česká značka elektrospotřebičů Concept rozšířila svoji nabídku o pračky a sušičky na prádlo.

Prozatím jde o

  • 3 nové modely praček s předním plněním PP6506s SLIM, PP6507 a PP6508i na 6 až 8 kilogramů prádla
  • jeden typ sušičky SP6508 na 8 kilogramů prádla se speciálním držákem na sušení bot
  • Modely PP6508i a SP6508 umožňují komínové sestavení, takže v bytě šetří místo.

sušička SP6508

Plán značky vyšel

„Prodej praček a sušiček na prádlo jsme plánovali už dlouho. Naši zákazníci tak mají možnost vybrat si všechny domácí spotřebiče na jednom místě a se stejnou značkou. V kuchyňské technice už nabízíme ucelené designové řady velkých i malých spotřebičů. A teď dokážeme nově značkou Concept vybavit i koupelnu nebo technické zázemí,“ řekl Vít Řehák, ředitel české značky elektrospotřebičů Concept pro velké domácí elektrospotřebiče.

Kompatibilní design

Všechny novinky mají moderní neutrální design, takže dobře zapadnou do každého interiéru. Disponují komfortním digitálním ovládáním v češtině a širokou nabídkou programů tak, aby péče o prádlo byla efektivní, ale zároveň šetrná.

sušička SP6508

Sušička prádla SP6508 s tepelným čerpadlem

Nabízí 15 programů včetně dětského pro sušení jemného oblečení, 10 minutového pro osvěžení prádla a expres režimu pro rychlé sušení košilí. A vybavena je i speciálním cyklem proti mačkání prádla, který po dokončení sušení pravidelně otáčí bubnem až do doby, než otevřete dvířka. Prádlo je méně zmačkané a není ho potřeba tolik žehlit.

Najednou pojme až 8 kg prádla, má dvojitý prachový filtr, možnost odloženého startu, LED osvětlení bubnu, speciální držák na sušení bot (který lze dobře využít například i pro sušení plyšových hraček) a dětský zámek. Nová sušička má tepelné čerpadlo, takže prádlo není vystaveno zbytečně vysokým teplotám a proces sušení je vhodný i pro jemné tkaniny. Cena je 14 999 Kč.

pračka PP6508i

Pračka PP6508i s invertorovým motorem a předním plněním

Velkou předností novinky je invertorový motor, který proti klasickému nabízí řadu výhod. Je spolehlivější, výkonnější, energeticky úspornější, má delší životnost a současně se podílí na tichém a úsporném provozu spotřebiče. Pračka nabízí 15 programů, poradí si až s 8 kg špinavého prádla a před zahájením pracího cyklu si ho sama zváží a vypočítá optimální dobu praní i spotřebu vody. Je vybavena inovativní funkcí DOUBLE CLEAN, kdy dvě přídavné trysky stříkají přímo do bubnu společně s pracím prostředkem více vody. Zvyšuje se tím efektivita praní a snižuje délka pracího cyklu.

Pračka má ale i antialergenní program, který umožňuje nastavit speciální přídavné máchání horkou vodou, která z prádla odstraní všechny zbytky pracích prostředků i aviváže. Tento program je vhodný nejen alergiky, ale také pro praní dětského a spodního prádla. Model PP6508i odstřeďuje rychlostí až 1400 otáček za minutu, má funkci odloženého startu i polovičního plnění, ochranu proti přetečení a dětskou pojistku. Společně s novou sušičkou prádla SP6508 ho díky dokoupitelnému mezikusu lze umístit do komínové sestavy. Cena činí 10 999 Kč.

pračka PP6507

Pračka PP6507 a PP6506s SLIM s předním plněním

Oba nové modely mají nerezový buben s dlouhou životností a disponují 15 pracími programy včetně rychlého a antialergenního programu. Jsou vybaveny automatickým vážením prádla pro určení optimální spotřeby vody i doby praní, funkcí odloženého startu, funkcí polovičního plnění, dětskou pojistkou i ochranou proti přetečení.

pračka PP6506s SLIM

Model PP6507 najednou vypere až 7 kg prádla a jeho maximální rychlost odstřeďování je 1.400 otáček za minutu. Novinka PP6506s SLIM je díky hloubce 42 cm určena do malých prostor, pojme najednou až 6 kg prádla a odstřeďuje nejvyšší rychlostí 1.000 otáček za minutu. Cena u modelu PP6507 činí 9 999 Kč a u modelu PP6506s je to 8 999 Kč.

Sponzorované odkazy:

HOMEMAG je magazín o trendy bydlení, moderním nábytku a designu.

RSS