9/6
Doma jako u moře

Doma jako u moře

9. června 2021 v 00.00 , Bytové doplňky , Bytový textil , Design

Sponzorované odkazy:

Léto je pro mnohé z nás neodmyslitelně spjaté s dovolenou u moře. Minulý rok nám ale ukázal, že i dovolená u nás má své kouzlo. Vylaďte si svůj domov jako na pláži a u moře!

Moře nebo Česko?

Sluncem zalité pláže a mořské vlny sice v Česku nemáme, ale turistika v horách, léto na vodě, v kempu nebo cestování karavanem vám mohou ukázat krásné krajiny v Čechách i na Moravě. Česko je krásné a opravdu má mnoho kouzelných míst, která stojí za návštěvu.

Kousek moře u vás doma

Ale kdyby se vám po atmosféře exotických letovisek přece jen stýskalo, můžete si pomocí několika pěkných dekorací navodit atmosféru letní dovolené i u vás doma. A nemusíte dál, než do obchodu s bytovými doplňky a dekoracemi.

A jaké volit barvičky?

Modrá a bílá, šedá a béžová, růžová a zelenkavá, stříbrná a žlutá a oranžová, režné odstíny a světle hnědá. A co vzory a motivy? Ideálně lodičky, rybky, lastury a mušle, kotva, maják, hvězdice, pruhy, puntíky – no prostě pastelové barvy a hravé motivy léta.

Vodní dekorace

Náladu jako u moře můžete vašemu interiéru vdechnout pomocí tematických dekorací. Klasikou, která nikdy nezklame, jsou lodě, majáky, ryby, kotvy, mušle a další typicky mořské motivy. Bílá a modrá barva dekorací vytváří navíc chladivý dojem, který oceníte především v horkých letních dnech.

Kde se sehnat ty pravé dekorace?

No přece v řetězci prodejen KiK! Tam natrefíte na to pravé ořechové, co dodá vašemu domovu ten správný grif. A navíc vše v super cenách a za někdy doslova za pakatel. A to už stojí za úvahu.

Ceny se pohybují od 50 Kč do 150 Kč.

Zdroj foto: KiK

Autor: Pavla Košík Jelínková

Sponzorované odkazy:

HOMEMAG je magazín o trendy bydlení, moderním nábytku a designu.

RSS