16/6
Nábytkem k lepší fyzičce? I to je možné s kousky od Mizuno!

Nábytkem k lepší fyzičce? I to je možné s kousky od Mizuno!

16. června 2021 v 00.00 , Bytové doplňky , Nábytek

Sponzorované odkazy:

Minulý rok a dny pandemie nám ukázaly, že možnosti domácího fitness jsou nekonečné. S trochou kreativity se ledacos přemění na činky, hromady knih poslouží ke vzpěrům, naplněné batohy mohou fungovat jako závaží pro zvedání nohou. Tím se inspirovala japonská sportovní značka Mizuno.

A tak světlo světa spatřila nová řada zdravého nábytku Mizuno. Skládá se z šesti různých kusů, přičemž zahrnuje konferenční stolek, taburet, sedátko na podlahu, kancelářskou stoličku, polštář na židli a dalších jako powerbool fungujících polštářů. Seznamte se s bytovými doplňky a nábytkem, díky němuž získáte nejen stylové bydlení, ale zlepšujete si i fyzičku!

  • Le Coeur se prezentuje jako malý přídavný nebo konferenční stolek, který slouží zároveň jako pomůcka na protahování ramen.
  • Le Moignon funguje jako taburet i jako váha pro zvedání a protahování nohou, případně i rukou.
  • Ringretch je super polštář židle, který se může přeměnit na balanční podložku pro cvičení zaměřená na stehna, kostrč a páteř.
  • Pulule funguje jako polštář pro sezení na podlaze a také jako trenažér pro posílení svalů zad a hýždí.
  • Les Plie je unikátní stolička, která využívá vertikální odporovou pumpu pro vertikální dřep vsedě.

Le Coeur

Stolek Le Coeur, který je dodáván jako polstrovaný konferenční stolek s deskou z tvrdého dřeva, který funguje také jako zařízení na protahování ramen. Dva knoflíky přerušují jednolitý horní povrch desky La Coeur a fungují jako úchyty pro otáčení, čímž uvolňují vaše ramenní svaly stejným způsobem, jak je řeší třeba kruhy rukama. Poté, co je protažení dokončeno, zůstává konferenční stolek funkčním kusem elegantního nábytku, který se díky popelově šedé barvě hodí do většiny interiérů.

Le Moignon

Podobně Le Moignon představuje nenápadný taburet s popruhy lemujícími jeho boky. Ty proměňují nábytek na váhu pro zvedání nohou a posílení stehen, nebo napínací zařízení pro vaše nohy a prsty. Lze s ním posilovat i ruce.

Ringretch

Ringretch je příjemný a pohodlný polštář na židli, který se může rázem proměnit jako zázrakem ve skvělou cvičební balanční podložku pro trénink hýžďových svalů i nohou.

Abs Pulule

Jedinečné a stylově polstrované sedadlo k sezení na zemi, kterým trénujete vzpřímený posed, páteř a křížovou kost s hýžděmi a vaší pánví.

Les Plie Squat

Elegantní a minimalistická (nejen kancelářská) stolička, která vám aktivuje centrální odpor těla vůči stoličce. Trénujete tak dřepy díky pumpě v noze stoličky.

Co na tyto kousky říkáte? Pořídili byste si některý?

Foto: Yankodesign.com

Autor: Pavla Košík Jelínková

Sponzorované odkazy:

HOMEMAG je magazín o trendy bydlení, moderním nábytku a designu.

RSS