19/5
Domov ve stylu botanické zahrady

Domov ve stylu botanické zahrady

19. května 2021 v 00.00 , Bytové doplňky , Bytový textil , Design

Sponzorované odkazy:

S teplými jarními paprsky se postupně probouzí i doposud spící zeleň. Všechny louky a trávníky odkrývají poupata lučních květů a celá příroda najednou ožívá. Takto příjemné scenérie dokáží potěšit naše oko, až máme chuť si kousek krásné jarní přírody vzít i domů.


sukuletny od 199 Kč

Zeleň ale nemusí být výhradně otázkou exteriéru. Půvabné kousky napodobující krásu přírody si můžete pořídit i do svého domova a nemusíte se obávat, že vám dlouho nevydrží. Zařiďte i domov ve stylu botanické zahrady!

tráva od 100 Kč

Bonsaj tak trochu jinak

Jednou z možností je sáhnout po umělé bonsaji. Je to rostlina, která dodá každému prostoru originální styl. Pravá bonsaj je však velmi náročná na pěstování a roste velmi dlouho. Právě proto může být umělá varianta vhodná i pro méně zdatné pěstitele.


bonsaj od 399 Kč

Solitérní pokojová zeleň

Efektní zeleň si můžete vykouzlit i pomocí solitérního kousku rostliny, který jednoduše vložíte do vázy. V KiK nyní najdete krásnou levanduli či jiné ozdobné květiny, které váš domov zútulní a navíc vám dlouho vydrží.

listnatý strom od 349 Kč

Větvičky do vázy

Můžete také využít umělé větvičky do vázy. Jsou krásné a velmi identické se živými rostlinkami. Ozvláštní a doladí vám domov a dodají mu zelenou notu a domácí pohodu.

trsy květin a větvičky od 79 Kč

Zdroj foto: KiK

Autor: Pavla Košík Jelínková

Sponzorované odkazy:

HOMEMAG je magazín o trendy bydlení, moderním nábytku a designu.

RSS