28/4
Zpříjemněte si pobyt doma designovými kousky

Zpříjemněte si pobyt doma designovými kousky

28. dubna 2021 v 00.00 , Bytové doplňky , Design

Sponzorované odkazy:

Celý uplynulý rok upozornil mimo jiné na jednu věc – jak důležitý je udělat si z domova místo, kde nám je skutečně dobře. A zpříjemnit vám jej mohou i cool design kousky.

Během běžného života, kdy jste chodili normálně do práce či pracovat online do kaváren, na posezení s přáteli, sportovali a cestovali, jste možná zušlechťování vašeho domova nechávali na druhé koleji. Pak se vše zpomalilo a každý pocítil touhu po útulném prostoru, kde bude čerpat sílu i inspiraci.

Jak můžete svůj domov vylepšit?

Domácí džungle

Pokud jste před karanténou patřili mezi ty, kterým uschnul doma i kaktus a nebo uhnila kdejaká hezká pokojová rostlinka, tak v době pandemie vám to nehrozí. Relaxaci spojené s péčí o květiny se jen tak nic nevyrovná. Doma si tak můžete vybudovat vlastní tropickou džungli pořízením různých zajímavých květin. Existuje navíc mnoho skupin na sociálních sítích, kde můžete své pěstitelské snažení sdílet s ostatními a brzy jakmile se svět vrátí do pořádku, můžete si květiny i mezi sebou vyměňovat.

Umělecké ladění

Ozvláštněte svůj příbytek zajímavým designovým kouskem či obrazem. Podívejte se po nějakých lokálních designérech, kteří vás zaujmou. Nemusí to znamenat citelný zásah do vaší peněženky, ale volte intuitivně. Třeba na instagramu naleznete skvělé začínající talenty nebo pouze díla u kterých si řeknete: “To je ono!”.

Vystavte své vzpomínky originálně

Uchovejte si chvilky s přáteli a rodinou originálním způsobem. Z každé takové vzpomínky může být unikátní designový kousek sám o sobě. Například mladá firma OnGlazz se zabývá tvorbou skleněných desek. Vyberte si nějakou z šablon – buď vlastní, párovou, Instagram či Spotify, nahrajte vlastní fotografii, dolaďte velikost desky a zvolte stojánek. Výsledkem bude nejen originální dárek, ale i skvělý doplněk, který se hodí do každého interiéru.

Designová vzpomínka na míru

Vystavte si ty nejkrásnější vzpomínky originálním způsobem. OnGlazz se zabývá tvorbou skleněných desek, které doplní každý interiér. Přeneste na sklo nezapomenutelný zážitek, fotku domácího mazlíčka nebo společné chvíle s partnerem. Vytvořit si můžete i libovolný příspěvek na Instagramu a nebo dokonce oblíbenou písničku či album ze Spotify. Výsledkem bude jedinečný kousek, který ozvláštní váš domov.

Kdo je OnGlazz?

Za OnGlazz stojí čtyři mladí kluci z Brna, kteří se rozhodli vyrábět skleněné desky na míru. Oficiální prodej spustili v říjnu 2020 a zájem o tyto produkty je obrovský. Tisk probíhá na velké UV tiskárně. Aktuálně nabízejí 4 typy skleněných desek – vlastní, párové, Spotify a Instagram. Připravují také pátý editor, kterým budou mapy.

Zdroj foto: OnGlazz

Autor: Pavla Košík Jelínková

Sponzorované odkazy:

HOMEMAG je magazín o trendy bydlení, moderním nábytku a designu.

RSS