15/7
Hledáte poctivý servis plastových oken?

Hledáte poctivý servis plastových oken?

15. července 2020 v 00.00 , Stavba a rekonstrukce

Plastová okna jsou bezpochyby super vynález, který zpříjemňuje život mnoha lidem. Aby však tato okna svému uživateli sloužila co nejdéle, je nezbytné jednou za čas provést kompletní servis. Pokud hledáte někoho, kdo se touto problematikou zabývá, máme pro vás jeden tip.

Servis a opravy oken na Vysočině

Společnost, kterou bychom vám rádi doporučili, se nazývá OKNA MINKS, má v tomto oboru bohaté zkušenosti. Jelikož na trhu působí již od roku 2003, má na svém kontě celou řadu úspěšných zakázek a spokojených zákazníků, jak ostatně dosvědčují i jejich reference, jež naleznete přímo na jejich webových stránkách. Stačí, když pouze kliknete na odkaz www.oknaminks.cz a vše máte jako na dlani.

Společnost má své sídlo v Humpolci, přičemž její pole působnosti je mnohem širší. Jejich služeb můžete využít taktéž v oblasti Pelhřimova, Světlé nad Sázavou a Ledče nad Sázavou. Důvodů, proč vsadit právě na ni, je hned několik. Jednak disponuje týmem zkušených pracovníků, kteří vědí, co dělají, a dále si velmi zakládá na kvalitě provedené práce, a to za co nejkratší možnou dobu, aby pracovníci nenarušovali vaše soukromí.

Když se něco pokazí

Služeb této společnosti můžete využít v různých případech. Jedním z nich je již zmiňovaný servis, který je potřeba jednou za čas provést. Pravidelná údržba oken a dveří by se měla provádět alespoň jednou za rok. Zdá-li se vám to příliš často, uvědomte si, že je důležité, aby se včas odhalily případné vady, než dojde k rozsáhlé poruše. Servis je možné provádět v jakoukoliv roční dobu, avšak je lepší, když jsou venku teploty nad nulou.

Firma provádí běžné úkony, jako je výměna skel v oknech, opravy těsnění či promazání pantů, avšak není problém se na ni obrátit prakticky s čímkoliv. Výjimkou není ani oprava balkonových dveří, které mají tendenci se často porouchávat.

HOMEMAG je magazín o trendy bydlení, moderním nábytku a designu.

RSS