17/4
Drobné i větší radosti a příjemnosti u vás doma

Drobné i větší radosti a příjemnosti u vás doma

17. dubna 2020 v 00.00 , Design , Domácí spotřebiče

Sponzorované odkazy:

I v této těžké době (nebo právě proto) je důležité nenechat se psychicky ani fyzicky srazit a užívat si to, co nám každý den život přináší. Udělejte se prima atmosféru u vás doma s těmi správnými pomocníky.

I přesto, že okolnosti nutí většinu z nás držet se stále spíše doma a ven vyrazit jen v nejnutnějších případech, můžete si tuto dobu v mnohém zpříjemnit. Někdo uvítá relaxační vůni z aromadifuzéru o nichž jsme již na Homemag psali, jiný ocení něco dobrého k jídlu a pití a další se preventivně postará o bohatý přísun vitamínů a minerálů do těla.

Oblíbený nápoj zrelaxuje mysl i tělo

Skleněná rychlovarná konvice RK4120Skleněná rychlovarná konvice RK4120

Cool konvice

Cool skleněná rychlovarná konvice RK4120 s objemem 1,7 litru a regulací teploty má barevné podsvícení závislé na zvolené teplotě ohřevu. Díky tomu snadno zjistíte, jestli voda na váš oblíbený nápoj bude mít správnou teplotu, tu lze totiž nastavit v rozmezí od 50 do 100 °C. Konvice disponuje i funkcí Keep Warm, která udržuje teplotu vody a ocení ji především milovníci čaje při jeho louhování. Bezpečnost provozu zaručuje kvalitní značkový konektor Strix a dvojnásobná bezpečnostní pojistka. Cena konvice je 1 199 korun.

Keramická rychlovarná konvice RK0020 ArteKeramická rychlovarná konvice RK0020 Arte

Keramika stále v kurzu

Oproti jemná a stylová je keramická rychlovarná konvice RK0020 Arte zaručeně rozjasní váš den svým krásným designem a vodu na kávu nebo čaj ohřejete s dokonalým estetickým zážitkem. Má objem 1,5 litru a je vyrobena z vysoce kvalitního zdravotně nezávadného hygienického materiálu. Nabízí dvojnásobný bezpečnostní systém, středový konektor, kontrolku provozu a vodoznak. Bude vaše za 999 korun.

Něco dobrého na zub zvedne náladu

SV3050 sendvičovačSV3050 sendvičovač

Vafle, sendviče i grilování

SV3050 sendvičovač s výměnnými deskami 3v1 umí vykouzlit sendviče, vafle a také pracuje jako gril. Díky tomu dokáže tenhle malý přístroj uspokojit chutě celé rodiny. Plotny mají nepřilnavý povrch a snadno se vyměňují i myjí. Nový sendvičovač má elegantní matný povrch, bezpečné studené držadlo, kontrolku provozu i nahřátí a také automatickou regulaci teploty. Koupíte jej za 899 korun.

Multifunkční hrnec CK9090Multifunkční hrnec CK9090

Multi 9+1

Multifunkční hrnec 9+1 s označením CK9090 oplývá formou na bábovku vaří, dusí, peče, smaží, vaří v páře, frituje, využijete ho na pomalé vaření, jako přenosný gril, můžete v něm upéct bábovku a nakonec v něm připravit čokoládové nebo sýrové fondue. Všechny nádoby multifunkčního hrnce mají povrch z nepřilnavého keramického povrchu, který umožňuje připravit jídlo jen s minimálním množstvím tuku a to bez rizika připálení. Jeho maximální kapacita je 4 litry a teplotu lze nastavit od 80 do 240 °C. Cena multi hrnce je 2 999 korun.

Pořádnou dávkou vitamínů nic nazkazíte

Odšťavňovač SINFONIA LO7070Odšťavňovač SINFONIA LO7070

Digitální odšťavňovač SINFONIA LO7070

Má extra velký XXL plnící otvor, takže ovoce ani zeleninu není potřeba předem krájet. Díky praktickému Antidripu z něj navíc neukápne ani slza cenné šťávy tam, kam nechcete. Odšťavňovač má dotykovou ovládací desku s LCD displejem a 5 přednastavených rychlostních stupňů. Povrch jeho lisovacího disku je vyroben z odolného Titanium Nitridu a filtrační sítko z kvalitní ušlechtilé oceli. Bude váš za 2 499 korun.

Smoothie mixérSmoothie mixér

SM3050 FRESH&NUTRI smoothie mixér

Ten je milován všemi vyznavači zdravé a dokonce i RAW stravy. Má 6 přednastavených programů, speciální program na zmrzlinu, mletí mouky, polévky (tu dokáže dokonce přímo v mixovací nádobě ohřát na 42 °C) nebo smoothie. Mixér je dotykově ovládaný pomocí slideru a dokáže až 33 tisíc otáček za minutu. Má silný motor, nastavitelnou dobu chodu a 6 kvalitních nožů. Mixovací nádoba z BPA tritanu je dvoulitrová, má integrovanou odměrku a odnímá se pouhým zvednutím z pohonné jednotky. Spoustu receptů pro jeho ideální využití navíc najdete v kuchařce, kterou k němu dostanete zdarma. Svěží kousek stojí 3 999 korun.

Ať už dáváte přednost čemukoli, pomocníky k těmto aktivitám si můžete v klidu a s dovážkou až do domu objednat od české značky Concept na My-concept.cz.

Zdroj foto: Concept

Sponzorované odkazy:

HOMEMAG je magazín o trendy bydlení, moderním nábytku a designu.

RSS