13/2
Chytrá elektronika pro vaši domácnost

Chytrá elektronika pro vaši domácnost

13. února 2014 v 00.00 , Bytové doplňky , Design

Sponzorované odkazy:

Chytrá elektronika se stává čím dál více součástí naší domácnosti, dokonce některé bytové doplňky jsou již dnes vyplněny dráty a splní vám vaše nejrůznější přání. Pojďme se tedy podívat na pár příklad, které vám v místnostech vytvoří pocit moderní domácnosti a navíc zajistí nejrůznější funkce, od bezpečnosti po přehrávání oblíbené hudby.

Bezpečnostní systém Canary

Jako první si předvedeme zařízení s názvem Canary, které se stará o váš dům či byt ve vaší nepřítomnosti. Malé vychytávka, kterou by si jistě skoro každý spletl s designovou ozdobou, v sobě skrývá několik čidel a HD kameru, takže jakmile se v místnosti začne dít něco neobvyklé, okamžitě vás upozorní na telefon (podporuje iPhone i android). Chytrá aplikace vám dá vědět, že je v místnosti pohyb, kouř či vibrace. Rozhodně šikovná věc, která se vyplatí oproti drahým bezpečnostním systémům.

Canary – indiegogo.comCanary – indiegogo.com

Bezpečnostní systém Piper

V podstatě velmi podobný systém jako Canary, opět má za úkol ochránit vaše obydlí a v případě nebezpečí neprodleně informovat pomocí chytré aplikace váš telefon. Jedinou změnou je, že Piper má v sobě ukrytý alarm a ten v případě nebezpečí spustí i když není připojen k internetu. Tato vychytávka je vybavena panoramatickou kamerou.

Piper – indiegogo.comPiper – indiegogo.com

Reproduktor Phonofone III

Chcete si doma stylově pouštět hudbu z iPhonu, ovšem tak nějak vám nevyhovují klasické krabičky od Apple, do kterých telefon připojujete? Tak si pořiďte něco poněkud stylovější, například následující reproduktor Phonofone III, který jednak splní svůj účel a navíc vypadá fantasticky, přičemž žádná návštěva jej nepřehlédne.

Reproduktor Phonofone III – scienceandsons.comReproduktor Phonofone III – scienceandsons.com

Čistička vzruchuHenry Air Purifier

Abychom nezapomněli ani na naše zdraví, představíme si nyní stylovou čističku vzduchu s názvem Henry Air Purifier, která jednak zpříjemní ovzduší ve vašem domě či bytě, nýbrž také dobře vypadá. Čističek vzduchu je na trhu velké množství, málokdo ji zatím doma má, ovšem postupem času se jistě začne tento fenomén rozmáhat a pak teprve začne být velice důležité, jak tyto přístroje vypadají. Buďte kreativní a vybírejte stylové kousky.

Henry Air Purifier – stadlerformusa.comHenry Air Purifier – stadlerformusa.com

zdroj: scienceandsons.com

Sponzorované odkazy:

HOMEMAG je magazín o trendy bydlení, moderním nábytku a designu.

RSS