28/4
Sušička prádla zlepšuje kvalitu života. Jaké jsou důvody?

Sušička prádla zlepšuje kvalitu života. Jaké jsou důvody?

28. dubna 2019 v 23.15 , Koupelny

V dnešní době už existuje takřka nepřeberné množství různých domácích pomocníků. Přístroje, jež dokážou dělat práci za nás, nám umožňují získat alespoň trochu volného času, kterého je stále méně. Jedním z takových je sušička prádla.

Žádné zdlouhavé sušení v prostředí plném pylu a alergenů

Pokud si domů pořídíte kvalitní sušičku prádla, rozhodně neprohloupíte. Přináší to hned několik kladů. V první řadě máte prádlo suché už během pár desítek minut po vyprání. Nemusíte jej přitom věšet na sušák doma či na zahradě, kde by se na něj nachytal pyl, prachové částice a spousta dalších nečistot.

Konec žehlení

Moderní sušička prádla dokáže vysušit prádlo tak, že ho po vytáhnutí z přístroje dokonce ani není potřeba žehlit. To znamená další časovou úsporu, protože nemusíte stát desítky minut u žehlicího prkna.

Se spotřebou elektřiny si nelámejte hlavu

Sušička Miele TWE520WP Active Plus s tepelným čerpadlem je šetrná k vašemu prádlu i peněžence, foto: expert.czSušička Miele TWE520WP Active Plus s tepelným čerpadlem je šetrná k vašemu prádlu i peněžence, foto: expert.cz

Mnozí z vás se jistě obávají toho, že pokud si pořídí sušičku prádla, vzroste jim spotřeba elektrické energie, což se projeví na platbách dodavateli. Jenže kvalitní spotřebiče dnes pracují s vysokou účinností, a to při naprosto minimální spotřebě elektrické energie. Je ale zapotřebí zvolit typy sušiček, které spadají do nejúspornějších energetických tříd kategorie A. Pořídit se dají třeba na https://www.expert.cz/susicky-pradla/.

Dříve se stávalo, že prádlo, které jste vytáhli ze sušičky, nemělo zrovna vábnou vůni. I tento problém už je dnes minulostí, takže se rozhodně nemusíte bát nějakého nepříjemného zápachu.

Minimální hlučnost je předností moderních sušiček

Leckdy se hospodyňky obávají, že jim do domu přibude další spotřebič, který vydává nepříjemný a hlasitý zvuk. Moderní sušičky jsou ale poměrně tiché, dokonce tišší nežli běžné pračky. A pokud je nepostavíte zrovna k posteli či k televizoru, ani o nich během procesu sušení nebudete vědět.

Sušička prádla je rozhodně vítaným pomocníkem. Kdo ji už doma má, ten si ji většinou nemůže vynachválit.

HOMEMAG je magazín o trendy bydlení, moderním nábytku a designu.

RSS