8/2
Vytvořte si pravý domov s inteligentním osvětlením Philips Hue

Vytvořte si pravý domov s inteligentním osvětlením Philips Hue

8. února 2019 v 17.15 , Svítidla

Mít inteligentní domácnost je pohodlné. Z práce si přitopíte, abyste měli v ložnici teplo, až se vrátíte domů. Z kuchyně si rozsvítíte světlo před domem. Z postele nastavíte budík. Možností je spousta a bát se není třeba, nebraňte se moderním technologiím.

Pokud ke všemu tomu chytrému vybavení nemáte příliš důvěry, začněte s chytrým osvětlením. Světlo najednou začnete vnímat úplně jinak.

Zkuste největší osvědčenou značku

Výrobců chytrého vybavení domácnosti je více, vždycky je ale lepší sáhnout po produktech velkých firem. Obvykle mají lepší podporu a umí toho více. U Philips Hue to každopádně platí.

Philips Hue je tady pro ty, kdo s chytrou domácností teprve začínají, ale i pro všechny ostatní, kteří se ji snaží vybudovat už nějakou chvilku. Pod značkou Philips Hue jsou dostupné tři typy chytrých žárovek v různých tvarech a velikostech. Všechny se ovládají snadno pomocí mobilní aplikace. A co vlastně takové chytré osvětlení umí?

Prožijte hru na plnou místnost

Každý hráč by vám jistě potvrdil, jak důležité je při hře osvícení. Co kdybychom vám teď prozradili, že vám v rytmu hudby může pulsovat nejen myš a klávesnice, ale i celá místnost? Když žárovku Philips Hue připojíte k zařízení Razer Chroma, světlo bude kopírovat herní efekty.

Přeneste film do místnosti

Máte doma velkou televizi a rádi sledujete filmy? Pak si s promítaným filmem prostě slaďte osvětlení a užívejte si děj naplno. Správné odstíny dokážou ještě vylepšit celkový dojem z filmu promítaného na obrazovce. Philips Hue lze samozřejmě propojit i s počítačem.

Udělejte si doma hudební párty

Asi nejkouzelnější je propojení chytrého osvětlení s hudbou. Nečekejte žádnou zběsilou diskotéku připomínající epileptický záchvat. Žárovky mění odstíny spolu s rytmem hudby a výsledek je dech beroucí.

Philips Hue toho samozřejmě umí ještě více. Chcete-li to všechno zažít na vlastní kůži, budete potřebovat nejen žárovku, ale také Hue bridge, který vaše domácí žárovky (až 50 kusů) propojí s mobilní aplikací. Pak už je to celé jenom hra, co vás bude bavit. Přečtěte si více na http://www.lighting.philips.cz/…-philips-hue.

foto: philips.cz

HOMEMAG je magazín o trendy bydlení, moderním nábytku a designu.

RSS