5/8
Úklid v severském stylu s Humdakin

Úklid v severském stylu s Humdakin

5. srpna 2018 v 00.00 , Koupelny , Kuchyně , Nádobí

Sponzorované odkazy:

Úklid domácnosti nebo jen kuchyně vždy potřebuje utěrky, prachovky a vybavení koupelny také ručníky. Zkuste to letos malinko jinak – originálně, přírodně, a tak trochu eko!

Ano, ani v parných letních dnech nelze nemyslet na úklid a čistotu domácnosti. Značka Humadkin na to myslí a pomůže vám s úklidem lehce, jemně, a tak trochu ekologicky se svými produkty.

Co vše je k mání?

  • Prachovky a hadříky
  • Utěrky a ručníky
  • Prostředek na mytí nádobí
  • Univerzální mycí prostředek
  • Tekuté mýdlo
  • Balzám na ruce
  • Oválný kyblík Humdakin

Humdakin

Ručníků a kuchyňských utěrek opravdu není nikdy dost. A stylové kousky od dánské značky Humdakin nezapřou severský minimalistický styl, funkčnost i veskrze kvalitní provedení. Kromě rozmanité textilní sady prachovek, utěrek a ručníků ze 100 % bio bavlny, kolekce značky zahrnuje i přírodní čisticí prostředky pro moderní domácnost a péči o pokožku s příjemnou vůní rakytníku či heřmánku.

Pletené hadříky na nádobí Sand a Wood

Jsou skvělým univerzálním pomocníkem do domácnosti. Mají rozměry 28 × 28 cm a jsou k mání v hnědé a béžové barvě. Lze je využít jak na suchý, tak na mokrý úklid. Prachovky jsou vyrobeny ze 100 % bio bavlny v rozměrech 45 × 70 cm a jsou velmi trvanlivé a lze je opakovaně prát. Vyrobeny jsou na dánské návrhy v Indii. San i Wood můžete mít za cenu 180 Kč za kus.

Pletené ručníky

V barvách Wood, Sand, Dusty Green a Purple Gray jsou k mání super pletení pomocníci tedy pletené ručníky ze 100 % bio bavlny s certifikátem GOTS. Díky vynikající savosti skvěle poslouží i jako osuška na výlet k vodě. Jeden stojí 460 Kč.

Vaflové ručníky

Ne nejsou to jedlé ručníky z vaflí, jak by se mohlo zdát. Svůj název ručníky dostaly podle půvabného vzorečku vaflí. Kousky ze 100 % bio bavlny o rozměrech 45 × 70 cm, můžete mít v deseti odstínech, a to ve světle a tmavě hnědé, žluté, tmavě a světle šedé, béžové, pudrové, světle zelené, smetanové a tmavě fialkové barvě. Jeden ručník s poutkem k zavěšení stojí 460 Kč.

Dvoubalení utěrek

Ozdobte si kuchyňskou linku tímto stylovým textilním doplňkem. Utěrka s jednoduchým vzorem je vyrobena ze 100 % certifikované organické bavlny GOTS. Nadchne Vás nejenom minimalistický design, ale i její neskutečná savost a měkkost. Dva kusy o rozměrech 45 × 70 cm lze pořídit hned v devíti odstínech a jedno balení vyjde na 540 Kč.

Univerzální čistící prostředek

Efektivní univerzální čisticí prostředek dokonale odstraňuje nečistoty ze všech různorodých povrchů v domácnosti, včetně těch dřevěných. Má vynikající schopnost čištění a odmašťování. Prostředek je obohacený o antistatické přísady a přírodní výtažky z rakytníku a šalvěje, které dokonale provoní celou domácnost. Je vyroben z přírodních složek bez umělých barviv, parabenů a chemických parfémů. Koncentrát o objemu 30 ml vyjde na 490 Kč.

Prostředek na nádobí

Prostředek na mytí nádobí účinně odstraňuje mastnotu i připečené nečistoty, zároveň je šetrný k pokožce rukou. Objem 750 ml má přírodní složení bez umělých barviv, parabenů a chemických parfémů a je to koncentrát za 490 Kč. Doporučené dávkování je 2 pumpičky na 5 litrů vody.

Oválný kyblík Humdakin

Je vyroben ze železa o rozměrech 33 × 25 × 17 cm. Je to krásný oválný kbelík, který skvěle poslouží jako multifunkční organizér v domácnosti. Má praktické ucho pro snadné přenášení a obsahuje 6 přihrádek, do kterých můžete umístit třeba bylinky nebo kartáče na nádobí. Vyrobeno v Indii, navrženo v Dánsku. Cena kyblíku je 620 Kč.

Tekuté mýdlo

Jemné tekuté mýdlo o objemu 30 ml s vzácným makadamiovým olejem s výtažky z heřmánku a rakytníku, šetrně umyje pokožku rukou a zanechá ji jemnou a hebkou. Vhodné i pro citlivou pokožku. Má přírodní složení bez umělých barviv, parabenů a chemických parfémů a vyjde na 440 Kč.

Balzám na ruce

Zjemňující balzám na ruce s objemem 30 ml obsahuje pečující oleje, bambucké máslo a výtažky z rakytníku a heřmánku, které mu dodávají jemnou svěží vůni. Balzám se lehce roztírá a vstřebává. Nezanechává mastný efekt. Balzám má přírodní složení bez umělých barviv, parabenů a chemických parfémů a stojí 640 Kč.

Zdroj foto Nila

Autor: Pavla Košík Jelínková.

Sponzorované odkazy:

HOMEMAG je magazín o trendy bydlení, moderním nábytku a designu.

RSS