7/5
Hydratace v italském stylu

Hydratace v italském stylu

7. května 2018 v 00.00 , Design , Kuchyně

Sponzorované odkazy:

O pitném režimu se hovoří v posledních letech stále a stále více. Je jasné, že nedostatek vody v organismu sebou nese velká negativa, přinejmenším v podobě nesoustředěnosti a větší únavy.

I proto je dobré (a nutné) nosit s sebou nápoje, ideálně v podobě vody vždy sebou. Ne vždy je možnost koupit si nějakou balenou malou vodu, colu či čaj cestou do práce, či kamkoli jinam.

Urban Bottle lahev s objemem půl litru stojí 399 – 520 KčUrban Bottle lahev s objemem půl litru stojí 399 – 520 Kč

I z tohoto důvodu, a také proto abychom nemuseli věčně někde něco shánět a kupovat, (a přiznejme si, že věčnými nákupy malých balení něčeho k napití časem dost proděláme), je dobré mát stylovou láhev na nápoj u sebe.

Lahve 24Bottles jsou k mání v objemu půl litru a 1 litr. Pořídit lze i termoobal, který udrží váš nápoj v lahvi teplý až 4 hodiny.Lahve 24Bottles jsou k mání v objemu půl litru a 1 litr. Pořídit lze i termoobal, který udrží váš nápoj v lahvi teplý až 4 hodiny.

Elegantní nerezové láhve

Na to myslela italská značka 24Bottles, když vyvinula své stylové láhve na nápoje, a to hned v několika barevných provedeních (několik odstínů červené, růžová, žlutá, několik odstínů zelené, odstíny šedé, bílá, černá, kovová i s tištěným all motivem), a ve dvou verzích objemu (0,5 litru a 1 litr).

termoobal na pulitrovou lahev je za 150 – 190 Kč a na litrovou lahev vyjde na 190 – 230 Kčtermoobal na pulitrovou lahev je za 150 – 190 Kč a na litrovou lahev vyjde na 190 – 230 Kč

Mimoto firma vymyslela lahvím slušivý kabátek, přímo termoobal, který díky materiálu, z nějž je vyroben (neopren), je nejen chrání před poškozením, ale především udrží nápoje v lahvích dostatečně teplé po dobu až čtyř hodin. Čili lze sebou nosit i čaj, kávu nebo jiný teplý nápoj.

nerezová lahev 24Bottlesnerezová lahev 24Bottles

Styl z Boloni

24Bottles mají krásný moderní italský design, oplývají výbornou funkčností a jsou vyrobeny z antibakteriálního materiálu s dlouhou životností. Stylové nerezové lahve jsou skvělou volbou pro každodenní hydrataci nejen na cestách.

Urban Bottle lahev s objemem litr vyjde na 550 – 640 KčUrban Bottle lahev s objemem litr vyjde na 550 – 640 Kč

Lahve jsou velmi odolné a mají dokonale těsnící uzávěr i snadnou údržbou. Díky výběru a zakoupení lahve 24Bottles nebudete vyrábět jednorázový plastový odpad a najedete tak trošku na vlnu Zero Waste (bez odpadů). Což ve finále prospěje i životnímu prostředí.

lahve zakoupíte pnline v obchodě Nila.cz, Elarte.cz, Lahve.eu, Mlife.cz nebo třeba na Amazonu.

Zdroj foto: Nila.cz; Facebook.com

Autor: Pavla Košík Jelínková

Sponzorované odkazy:

HOMEMAG je magazín o trendy bydlení, moderním nábytku a designu.

RSS