8/3
Jarní úklid snadno a stylově: s Andrée Jardin

Jarní úklid snadno a stylově: s Andrée Jardin

8. března 2018 v 00.00 , Bytové doplňky , Byty , Design , Kuchyně

Sponzorované odkazy:

Jaro již mohutně dýchá na záda zimě a příroda se pomalu probouzí. S ní nastává období rozpuku a nového života. Aby ten váš byl stále pohodový, i vy potřebujete na jaře uklidit svůj příbytek. Zlikvidovat vše staré, vymést odevšad prach a mít doma útulno a čisto. Zkuste to letos trochu jinak – pojměte jarní úklid stylově. Pomohou vám k tomu stylové výrobky značka André Jardin.

André Jardin je francouzská firma, která čítá již více než stoletou tradici výroby kartáčů, košťat, smetáků a mnoha dalších produktů do domácnosti. Jejích krédo zní „propojovat to nejlepší ze starého a nového“. A tak se v jejich kouscích snoubí osvědčené metody zpracování bukového dřeva i hedvábných štětin spolu se spolupráci s mladými designéry. Výsledek je více než příjemný, vznikají tak krásné, poctivě vyrobené, praktické užitečné potřeby pro domácnost, jež sahají od kartáčů, smetáků přes houbičky až třeba po stylovou prachovku z pštrosího peří.

Vyzkoušejte elegantní kartáče z přírodních materiálů, stylové prachovky, praktické smetáčky a lopatky André Jardin i vy! A máte-li rádi voňavou domácnost, jistě vám přijde vhod i esenciální olejíček, který vaši domácnost provoní přírodní dřevitou cedrovou vůní a zbaví ji obtížných roztočů i molů. A když pár kapkami olejíčku potřete stylové dřevěné domečky André Jardin z cedrového dřeva, a postavíte je na poličku, moli a roztoči si u vás ani neškrtnu. Můžete je mít pospolu, což vám zaručí silnou a intenzívní vůni, anebo domečky postavit jako dekoraci jinam a olejíček využít zvlášť – do aromalampy, do zvlhčovače, na topení, či jen kápnout na nějakou mističku či talířek. Obojí – cedrové domeček i cedrový olejík je samostatně na krásnou vůni, moly a roztoče efektivní.

Bio cedrový esenciální olejBio cedrový esenciální olej

Bio cedrový esenciální olej

Cedrový esenciální olej v bio kvalitě, má příjemnou dřevitou vůni s jemným kafrovým nádechem. To je ideální do interiéru. Cedr je efektivním pomocníkem při nachlazení, když uvolňuje dýchací cesty. Má rovněž relaxační a uklidňujících efekt, a je přírodním repelentem proti drobnému hmyzu jako jsou malé mušky, moli i roztoči. Nakapejte pár kapek oleje kamkoli a rozmístěte po interiéru. Anebo můžete pár kapek esenciálního cedrového oleje přidat do čistého rostlinného oleje či krému, a vytvořit si tak vlastní originální vůni, kterou provoníte příbytek umístěním na poličku, komodu či jinam. Cedrový olej vás vyjde na 170 Kč.

Cedrové domečkyCedrové domečky

Cedrové domečky

Krásná a půvabná dekorace ve skandinávsrkém stylu jsou tyto cedrové domečky. Mohou se stát nejen vkusnou, ale i funknčí dekorací. Cedrové dřevo totiž jemně voní a odpuzuje tak drobný hmyz. Jrho účinek zesílíte, když je potřete bio éterickým olejíčkem z cedru. Za chvíli mátte z domečků přírodní, ekologický a zároveň velmi účinný odpuzovač roztočů, molů, komárů a dalšího drobného hmyzu.

Toho můžete využít umístěním kamkoli – v šatně, v šatníku, v předíni, v hale, v ložnici či obývacím pokoji. Vůně vám na domcích vydrží i několik měsíců. Poté vůni znovu aktivovujte – nansením několika kapek esenciálního oleje z červeného cedru, ale využít lze i jiný esneiální olej jako aromaterapii. V balení jež vás vyjde na 390 Kč jsou tři domečky, a to velký domeček 10 × 7 × 3 cm, střední 7 × 3,5 × 2,5 cm a malý domeček 6 × 3,5 × 2,5 cm.

Prachovka se pštrosími peryPrachovka se pštrosími pery

Prachovka

I úklid prachu může být tak stylový s touto středně velkou prachovkou. Je vyrobena z kvaltiního bukového dřeva, černé kůže a pravého pštrosího peří. Při výrobě prachovek byla použita pouze odpadlá pštrosí pírka. Díky jemnosti pírek není potřeba přesouvat ani při utírání prachu žádné předměty, peří je vyčistí efektivně, ale zírověň šetrně. Prachovka je vhodná na všeechny povrchy a díky dlouhé násadě ji využijete i do výšek. A po úklidu nepatří prachovka nikam do skříně! Slouží jako elgantní dekorační předmět. Prachovka orrozměrech 40 × 40 s násadou 73,5 cm, vás vyjde na 1 090 Kč.

Kartáč na láhveKartáč na láhve

Kartáč na láhve zahnutý

Je konec nepříjemného čištění láhví. S tímto praktickm kartáčem t due hračka. Je jedinečný tím, že má dva druhy vláken, a to pevné hedvábné štětiny a , jemné bavlněné na špici. Ty první vyčistí všechny pevné nečistoty,a ty druhé odstraní i poslední usazeniny. Tento kartáč s ohebnou rukojetí z nerezového drátu má očko k zavěšení, délku 49 cm a růměr kartáčku 6 cm. Vyjde vás na 220 Kč.

set smetáčku a lopatkyset smetáčku a lopatky

Smetáček a lopatka

Exkluzívní smetáček slopatkou, které po úkldu do sebe zapadnou jako dvě neoddělitelné části a šetří tak vaše skladovací místo. Designový set smetáčku a lopatky na drobky, vvznikl ve spolupráci se značkou Mr&Mrs Clynk. Je praktický, jedednoduchý, ale přitom moderní a elegantní. Materiáem smetáčku je bukové dřevo, žíně a syntetická vlákna a lopatka je z lakovaného plechu. K mání je v červené, šedé, a černé barvě lopatky a vyjde vás na 790 Kč.

Zdroj foto: Nila.cz

Autor: Pavla Košík Jelínková.

Sponzorované odkazy:

HOMEMAG je magazín o trendy bydlení, moderním nábytku a designu.

RSS