31/10
Top‘rezidence Pomezí láká na překrásné výhledy z oken bytů

Top‘rezidence Pomezí láká na překrásné výhledy z oken bytů

31. října 2017 v 23.15 , Domy

Developerských projektů, které nabízí nízkoenergetické bydlení v srdci přírody, se v Praze a okolí v poslední době objevuje hodně. Ten s názvem top’rezidence Pomezí je však unikátní. Láká na naprosto jedinečný výhled, vlastní zahradu, terasu, balkon a zároveň dobrou dostupnost do centra.

Známá pražská čtvrť Košíře je rychle dostupná z centra, přesto umožňuje bydlení v přírodě. Vždyť se zde nachází poměrně rozsáhlý přírodní park Košíře-Motol a také přírodní památka Vidoule. Dále by se daly jmenovat Prokopské údolí a rozhledna Cibulka. V jiných částech hlavního města blízkých centru byste něco takového hledali jen těžko. Lákají vás luxusní byty v Praze v přírodě a výhledem na celou Prahu?

Prémiové byty představují nový standard kvality

V první fázi vznikne v Praze 5 – Košířích v ulici Na Pomezí 90 prémiových bytů ve čtyřech čtyřpodlažních domech. Života v bytě se však obávat nemusíte, ke každému náleží předzahrádka anebo velký balkon či terasa. Součástí projektu jsou i dvojúrovňové penthousy s terasami na střechách.

Bydlení v Košířích bude splňovat nejmodernější požadavky dnešní doby. Byty jsou navržené jako nízkoenergetické, počítá se s venkovními hliníkovými žaluziemi, decentrálním větráním a rekuperací tepla. Třešničku na dortu představují podzemní garážová stání s přípravou pro dobíjení elektromobilů.

Výhled z okna bere dech

Nízkoenergetické byty Praha budou disponovat velkoformátovými okny, která nabídnou výhledy do přírodního parku Košíře-Motol či na Staré Město. Terén se postupně svažuje směrem k centru, takže ze severovýchodních bytů uvidíte na Prahu. Z těch jihozápadně orientovaných bude vidět na Vidouli.

Možností Prahy se nemusíte vzdávat

Ke stanici metra B Jinonice se dostanete pěšky za 17 minut, 150 m je to k zastávce MHD a 250 m k vlakové zastávce. Do nákupního centra Anděl se dostanete za 10 minut. Za čtvrt hodinky jste na letišti. Do 10 min dojdete do motolského Golf Clubu Praha či dojedete na Pražský okruh. Praha 5 – Košíře jsou prostě a jednoduše dobrým místem pro život.

HOMEMAG je magazín o trendy bydlení, moderním nábytku a designu.

RSS