9/6
Prodej bytů a domů

Prodej bytů a domů

9. června 2015 v 01.45 , Byty , Domy

Hledáte podnájem nebo si chcete pořídit své vlastní bydlení ve formě moderního bytu či rodinného domu? Máme pro vás řešení. Vyzkoušejte internetové stránky Fincentrum reality, které vám v rychlosti a v klidu domova najdou tu nejlepší nabídku na prodej domů nebo bytů.

Reality

Pronájem bytu je pro mnohé z nás pouze krátkodobým řešením otázky bydlení. Na tento způsob života si však lze rychle zvyknout a prožít v nájemním bytě klidně celý život. Ostatně pořídit si svůj dům nebo byt je mnohem lepší. Z jakého důvodu? V případně podnájmu investujete do vlastního či do „cizího“.
Ve větších městech obvykle není žádný problém, s hledáním nabídek na prodej bytu nebo výběru domu. Pokud si chcete ušetřit starosti, můžete využít služeb realitní kanceláře, která by měla všechny záležitosti týkající se pronájmu a koupi bytu vyřešit za vás. Vyzkoušejte Fincentrum Reality.

autor: Chmee2autor: Chmee2

O společnosti

Fincentrum Reality zajišťuje komplexní servis při realizaci realitních obchodů a jejich financování. Realitní makléři přistupují ke každému klientovi individuálně a vždy zůstává na prvním místě spokojený zákazník a naprosto profesionální přístup.
V případě, že se obrátíte na finančního poradce, pomůže vám zanalyzovat vaši situaci a navrhnou vám patřičné obchodní strategie a doporučí vám, jak máte při výběru nemovitosti postupovat.

Prodáváme nemovitost

V případě, že stojíte na opačném pomyslném břehu realitní kanceláře a chcete vaši nemovitost prodat, Fincentrum Reality vám nabízí následující služby.
Váš inzerát bude pravidelně TOPován, tedy dáván na přední strany. Nemovitosti na prodej budou zařazené do poptávkového systému realitních makléřů a do poptávkového systému hypotečních a finančních poradců Fincentrum. Realitní kancelář pro vás dále nabízí kompletní právní servis v rámci realitního obchodu, ověření podpisů, dokonce i úschovu finančních prostředků na auditovaném účtu. Ulehčíme vám i vypracování znaleckého posudku pro Finanční úřad pro daň z převodu nemovitosti, zpracování daňového přiznání apod. Zkrátka veškerou práci, papírování a „omáčku“ kolem nemovitosti můžete „vynechat“.

autor: Home2homeautor: Home2home

Vyhledávač

Na zmíněných internetových stránkách si snadno vyberete dle vašich kritérií nemovitost, o kterou máte zájem. V jednoduchém systému stačí zadat, o jakou nemovitost máte zájem (byt, rodinný dům, garsonku…), v jaké lokalitě, o jak velkou nemovitost máte zájem, o jakou stavbu se jedná (dřevěná, montovaná, smíšená apod.), jaký je momentální stav objektu (výborný, k demolici, ve výstavbě, dobrý, projekt, novostavba, po rekonstrukci atd.), v jakém je nemovitost vlastnictví, stáří inzerátu apod.

HOMEMAG je magazín o trendy bydlení, moderním nábytku a designu.

RSS