25/11
Rodinka designových vychytávek – ve slevě

Rodinka designových vychytávek – ve slevě

25. listopadu 2016 v 00.00 , Bytové doplňky , Design , Svítidla , Židle

Sponzorované odkazy:

Interiér se vylepšuje stále. Máme pro vás prima rodinku designových kousků přímo pro vás. Můžou být inspirací pro zvelebení vašeho domova, nebo vánočním tahákem a tipem pro rodinu, nebo blízké.

Devizou předvánočního období jsou slevy. Vidíme je všude, počínaje různými akčními dny hyper a supermarketů, e-shopů i stylových obchůdků, doprodeje a výprodeje, přes black friday, až po adventní a vánoční slevy. Slevovým akcím podléhají všichni – zákazníci i obchodníci. Nejinak je tomu i u bytových doplňků, svítidel, židlí a dalšího nábytku. A tak máte šanci vylepšit si to své doma za podstatně nižší ceny, než kdy jindy.

Zajímavým typem je nabídka podzimního doprodeje skladových zásob firmy Amos design. K mání je podzimní prodej originálních svítidel, podzimní doprodej židlí a další sortiment.

Prodej omezeného počtu nových židlí v originálním balení sestává ze čtyř zajímavých kousků.

S područkami

Apartní a neobvykle řešené židle s područkami, jež mají sedák a opěrák z plastu, přičemž sedák je očalouněn textilií. Kostra židle je z chromu a celá konstrukce je řešena tak, aby židle byly stohovatelné. Designový a odolný kousek může být váš za cenu 2 447,– Kč včetně DPH

apartní židle nejen k jídelnímu stolu – s područkou a bez područkyapartní židle nejen k jídelnímu stolu – s područkou a bez područky

Bez područek

Pěkné stylové židle v kostře z chromu, bez područek, jejichž sedák i opěrka je z plastu a sedací část čalouněna textilií. Rovněž tyto židle jsou stohovatelné a kvalitně zpracované, čímž odolné. Zajímavé posezení lze pořídit kus za 1 814,– Kč včetně. DPH.

Rubik 580 Pedrali a Velveet bar

Z řad barových židlí zaujaly barovky Rubik 580 Pedrali a Velveet bar, vhodné pro vnitřní i venkovní použití, které mají efektní transparentní provedení v plastu odolném mechanickému poškození. Barové šik židličky jsou dovozem z Itálie a cena za kus po slevě činí 2 808,– Kč včetně DPH.

stylové barovky ozvláštní nejen interiérstylové barovky ozvláštní nejen interiér

Ze svítidel vybíráme pár epesních kousků, které nezklamou.

Tolomeo micro

Zajímavá stylová lampička s ohybnými klouby. Je k mání v mnohačetném barevném provedení – alu, červená, šedá, žlutá, modrá, oranž, tyrkys, zelená a bronz. Lampu lze využít variabilně na mnoho způsobů a k nasvícení mnoha prostor, od pracovních stolů až po kouty v interiéru a na nábytku. Lampička je dodávána včetně podstavce, cena v aulu verzi činí 4999,– Kč a v ostatních barevných provedeních vás přijde na 5 2366,– Kč.

Tolomeo micro – stolní lampa jak má býtTolomeo micro – stolní lampa jak má být

Tolomeo závěsné decentral

Je obdoba stolní lampy v závěsném pojetí. A tak můžete mít doma třeba duo efekt, se stolní lampičkou a závěsným svítidlem – obojí v modelu Tolomeo. Závěsná verze je rovněž s ohybnými rameny, a lze ji nasměrovat tudíž variabilně tam, kam potřebujete posvítit. Je to efektní a velmi šik verze závěsného svítidla. Model lze pořídit jen v satin alu verzi za cenu 8 949,– Kč.

závěsné svítidlo Tolomeo decentralzávěsné svítidlo Tolomeo decentral

Co na ně říkáte? Hodně zajímavé kousky!

Zdroj foto: Amosdesign.cz

Autor: Pavla Jelínková

Sponzorované odkazy:

HOMEMAG je magazín o trendy bydlení, moderním nábytku a designu.

RSS