25/8
Na výprodejích nábytku můžete ušetřit i v případě, že si na nákupy vezmete rychlou půjčku

Na výprodejích nábytku můžete ušetřit i v případě, že si na nákupy vezmete rychlou půjčku

25. srpna 2015 v 23.00 , Domácí spotřebiče , Nábytek

Půjčka od seriózní nebankovní společnosti je určena těm z vás, kteří chtějí nakupovat co možná nejdříve a kteří zároveň nemají možnost čerpat potřebné peníze z kreditní karty či kontokorentu. Byť vás myšlenka půjčky od nebankovní společnosti na nákup nábytku může odrazovat, nezpochybnitelným faktem je, že i díky rychlé půjčce s RPSN v řádu tisíc procent lze na nákupech zlevněného zboží „vydělat“.

Nevěříte? Níže uvádíme příklad s reálnými čísly…

V případě, že máte možnost koupě nábytku s 30% slevou, zaplatíte za zboží v původní hodnotě 10 000 Kč pouze 7 000 Kč, tj. ušetříte 3 000 Kč. V případě, že si na tyto nákupy vezmete rychlou půjčku ve výši 7 000 Kč, kdy si zvolíte splatnost 7 dní, přeplatíte 554 Kč. Celková úspora tedy činí 2 446 Kč. *

Peníze z rychlé půjčky přitom můžete mít na bankovním účtu již v den podání žádosti (v závislosti na tom, u které banky máte běžný účet). S žádostí o půjčku se na nebankovní společnost tedy můžete obrátit doslova na poslední chvíli.

Pokud jde o samotný výběr nebankovní společnosti, doporučujeme řídit se těmito body:

  • půjčku žádejte u společnosti, která peníze půjčuje dle zákona o spotřebitelském úvěru (tento zákon vám nabízí v porovnání s občanským zákoníkem výrazně vyšší míru ochrany)
  • půjčku žádejte u společnosti, která peníze klientům zasílá na běžný účet a ne složenkou (toto si pečlivě prověřte, jak daná nebankovní společnost zasílá peníze klientům
  • půjčku žádejte u velké společnosti, ignorujte nabídky na inzertních serverech, které jsou z velké části podvodné

Se zjišťováním vašich možností získat rychlou půjčku můžete začít u společnosti Kouzelná půjčka, která peníze poskytuje dle zákona o spotřebitelském úvěru, novým i stávajícím klientům zasílá peníze na běžný účet a novým klientům půjčuje až 10 000 Kč. Kouzelná půjčka se zároveň umístila na 2. místě velkého testu nebankovních společností, který v první polovině tohoto roku provedl magazín Bankovni-poplatky.com.

* reprezentativní příklad ze dne 20.8.2015, RPSN 3146 %

HOMEMAG je magazín o trendy bydlení, moderním nábytku a designu.

RSS