8/11
Originální a moderní zahradní nábytek / Druhý díl

Originální a moderní zahradní nábytek / Druhý díl

8. listopadu 2014 v 00.00 , Zahrada , Zahradní nábytek

Sponzorované odkazy:

V dnešním článku se opět podíváme do zahrad, na řadu totiž přichází pokračování našeho článku o zahradním nábytku. I když to venku zrovna není na sezení, rozhodně to neznamená, že bychom se nemohli připravovat na následující sezónu a nepodívat se tak na nějaké tipy, se kterými by vaše zahrada vypadala moderně a stylově.

Židle Tio Easy Chair

V poslední době se nám do zahrad opět vkrádá drátěný nábytek a my mu rozhodně necháváme volnou cestu, protože tento vracející trend se nám líbí jak svým vzhledem, tak také praktičností. V podstatě se o nábytek nemusíte vůbec starat a vydrží vám několik sezón bez jakékoliv újmy, což bývá pro řadu majitelů zahradního posezení klíčové. Následující židle s názvem Tio Easy Chair vypadají rozhodně skvěle a určitě padnou i do vaší zahrady.

Židle Tio Easy Chair – aplusrstore.comŽidle Tio Easy Chair – aplusrstore.com

Židle Bertoia Side Chair

U drátěných židlí ještě zůstaneme, protože si představíme židle s názvem Bertoia Side Chair. Opět se jedná o drátěnou konstrukci, ovšem tentokrát poněkud pozměněnou, i tak ovšem musíme s palcem nahoru. Spolu s židlí obdržíte stejno barevné podsedáky. Židle jsou k dostání v několika barevném provedení.

Židle Bertoia Side Chair – hivemodern.comŽidle Bertoia Side Chair – hivemodern.com

Polohovací lehátko Idle

Od židlí se přesouváme na místo, kde se můžete ocitnout ihned po výborné grilované večeři či si na tento zahradní nábytek můžete lehnout a odpočívat. Mluvíme tu o polohovacích lehátcích, které ovšem také podléhají módním trendům, jakožto veškerý nábytek. Tentokrát si představíme lehátko s názvem Idle, které se pyšní jednoduchým designem a světlým barevným provedení.

Polohovací lehátko Idle – cb2.comPolohovací lehátko Idle – cb2.com

Cestovní židle Waxed Canvas & White Ash Travel Chair

Nyní se podíváme také na cesty, kam s sebou můžete vzít následující skládací židli, která má název Waxed Canvas & White Ash Travel Chair. Pokud nepříliš cestujete, můžete o ní přemýšlet třeba jako provizorním křesle pro návštěvu. Nám se tento přírodně vypadající kousek líbí.

Cestovní židle Waxed Canvas – store.kaufmann-mercantile.comCestovní židle Waxed Canvas – store.kaufmann-mercantile.com

Lehátko Lollygagger Lounge

Náš článek ukončíme poněkud netradičním lehátkem, které má název Lollygagger Lounge a svým tvarem určitě zaujme nejednoho z vás. Líbí se nám netradiční zpracování, které je nadevše podtrženo výraznými barvami.

Lehátko Lollygagger Lounge – lolldesigns.comLehátko Lollygagger Lounge – lolldesigns.com

zdroj: betterlivingthrou­ghdesign.com

Sponzorované odkazy:

HOMEMAG je magazín o trendy bydlení, moderním nábytku a designu.

RSS