5/11
Originální a moderní zahradní nábytek

Originální a moderní zahradní nábytek

5. listopadu 2014 v 22.30 , Zahradní nábytek

Sponzorované odkazy:

Zahradní nábytek tvoří terasu našeho domu nebo utváří kompletní vyznění balkónu, takže je určitě třeba dbát velký důraz na správný výběr, ovšem kromě pohodlí je třeba brát v potaz také estetiku a vhodnost zahradního nábytku k zahradě a okolí, což není někdy lehký úkol. Nicméně my jsme si dali za úkol vám ukázat i několik zajímavých tipů na zahradní nábytek, který vám sousedi jistě budou závidět a návštěvy se budou ptát, kde jste jej nakoupili.

Židle Bend Farmhouse a Bunny Lounge

Začněme zvesela s barevnými židlemi Bend Farmhouse and Bunny Lounge, které jsou vyráběny z úzkých drátů, takže se jedná trochu o retro, ovšem v moderním pojetí. Vybírat můžete z dvojího tvarového provedení a popravdě se nemůžeme rozhodnout, které se nám líbí víc. Které si vyberete vy?

Židle Bend Farmhouse a Bunny Lounge – shop.bendgoods.comŽidle Bend Farmhouse a Bunny Lounge – shop.bendgoods.com

Drátěná židle Humpback Lounge Chair

Prozatím zůstaneme u židlí a také se budeme držet drátu, protože ten se evidentně vrací do módy a představíme si židli s názvem Humpback Lounge Chair, která je oproti výše zmíněné sestavě poněkud střízlivější, ale i tak nás baví. Navíc žlutý podsedák ji sluší.

Drátěná židle Humpback Lounge Chair – cb2.comDrátěná židle Humpback Lounge Chair – cb2.com

Houpací sedačka IDV Cruiser Swinging Love Seat

Ovšem nezůstaneme pouze u jednoduchých židlí, protože na zahradě spousta z nás ocení i zábavnější nábytek, například houpací sedačku. Zajímavý počin má název IDV Cruiser Swinging Love Seat a je k dostání ve dvou barevných provedeních. Pohoupáte se i vy?

Houpací sedačka IDV Cruiser Swinging Love Seat – ilandeivenice.comHoupací sedačka IDV Cruiser Swinging Love Seat – ilandeivenice.com

Zahradní stůl a frame picnic table

A samozřejmě nesmíme zapomenout ani na stoly, protože co by bylo posezení na zahradě či balkóně bez dobrého jídla a s vybavením, které jsme si prozatím představili, bychom jej neměli kam položit. My jsme si ale vybrali poněkud netradiční stůl, který má název a frame picnic table a jak už jméno napovídá, jedná se o klasické dvě lavice a stolová deska, všechno hezky smontované v jeden kus. Materiál je hliník, to je asi hlavní aspekt, na který u těchto stolů nejsme zvyklí. Líbí se vám? My jsme pro zavedení na koupaliště a pro nahrazení ošklivých podobných stolů na veřejnosti, tento kousek vypadá rozhodně lépe.

Zahradní stůl a frame picnic table – cb2.comZahradní stůl a frame picnic table – cb2.com

zdroj: betterlivingthrou­ghdesign.com

Sponzorované odkazy:

HOMEMAG je magazín o trendy bydlení, moderním nábytku a designu.

RSS