18/11
Úložné prostory jako praktické řešení!

Úložné prostory jako praktické řešení!

18. listopadu 2013 v 00.00 , Nábytek , Obývací pokoje , Předsíň

Sponzorované odkazy:

Většina z nás řeší problémy s úložním prostorem, jednoduše nikdy nebudeme mít dostatečně velké místnosti, abychom mohli říct, že by se nám nehodil chytrý úložní prostor, nebo alespoň nábytek s možností uskladnění určitých předmětů, ať už jde o knížky, oblečení či kancelářské potřeby.

Tento problém řeší především lidé v bytech, kde každý centimetr navíc znamená větší či menší úspěch, takže místnosti jsou mnohdy velmi chytře a efektivně vyřešeny, což působí někdy až impozantně. Řešením problémů s úložním prostorem se zabývá nejedna designérská firma a my jsme si pro vás připravili několik stylových tipů, které by jednak mohli vyřešit problémy s uskladněním některých nezbytností, přičemž na nápaditosti místnosti jistě neuberou.

Stack Modular Storage System

Že musí být kanceláře vždy nudné a chladné? To rozhodně popírá designér Alessandro Zambelli, který vytvořil systém skříněk s názvem Stack Modular Storage Systém. Na první pohled vám musí být jasné, že skřínky sice působí vesele a hravě, nicméně vaše dokumenty či hotovost v kanceláři ochrání. Navíc by se asi málokdo domníval, že uvnitř je něco důležitého při takovémto barevném zpracování.

Stack Modular Storage System – yliving.comStack Modular Storage System – yliving.com

Score Storage

Další kousek má název Score Storage, ovšem nejedná se o ledajakou skříňku. Rozhodně musíme podotknout, že skříň disponuje dostatkem prostoru pro mnoho věcí, takže bez problému zde umístíte půlku obývacího pokoje, avšak dokonce si můžete zvolit, jakou barevnou kombinaci budou mít postranní panely a barvy navíc střídat, jelikož tato část skříně je vybavena materiálem, na který můžete jednoduše nalepit jakoukoliv látku bez nanášení lepidla.

Skříň Score Storage – debrafolz.comSkříň Score Storage – debrafolz.com

Cupboard

Nakonec se vrhneme na dřevo, jelikož si přiblížíme skříň s názvem Cupboard, která je zajímavá především systémem zavírání dvířek. Pokud býváte občas nepořádní a vnitřek vaší skříně by neměl nikdo vidět, je tento kousek přímo pro vás, pokud ovšem předměty srovnáte, není důvod, proč je zakrývat. Dvířka se dají posouvat po celé šířce, jelikož jsou přidělané na listě. Sice se nejedná o převratný vynález, ale na této skříni to vypadá velice efektivně.

Skříň Cupboard – leibal.comSkříň Cupboard – leibal.com

Úvodní foto: yliving.com

Sponzorované odkazy:

HOMEMAG je magazín o trendy bydlení, moderním nábytku a designu.

RSS