21/12
Pro váš dům jen to nejlepší vybavení!

Pro váš dům jen to nejlepší vybavení!

21. prosince 2012 v 21.45 , Byty , Domy

Moci se jednou pochlubit vlastním domečkem s krásnou zahradou, je rozhodně sen každého a pokud jste si jej již splnili, můžete na sebe být právem pyšni. Jakožto majitel rodinného domu si žijete rozhodně příjemněji než v panelovém domě, kde jsou stísněné prostory a o přílišném soukromí také nemůže být řeč. Ale spolu s nemovitostí přichází také spousta starostí, se kterými na úkor vlastního hnízdečka zkrátka musíte počítat. V první řadě vás čeká podstatně více uklízení jak v bytě, o zahradu se vám asi také nikdo nepostará a v neposlední řadě musíte mít stále na paměti bezpečí vás a vaší rodiny. Bohužel v tomto ohledu dnes zámky a někdy ani alarmy nestačí, pořiďte si proto takové vybavení, jež vám zajistí klidný spánek, maximální soukromí a jako bonus vydrží desítky let v dokonalém stavu.

Drtivá většina domů vlastní také přilehlí pozemek, který nazýváme zahrada. Ta je nedílnou součástí domu a její funkcí je dotvářet rodinnou pohodu a postarat se o vaše pohodlí. Ať už se rozhodnete ji zahltit sazenicemi nebo si potrpíte spíše na minimum květin a preferujete luxusní zahradní nábytek, stále se jedná o vaše soukromí, na které by nikdo nezvaný, neměl mít možnost přístupu. Pořiďte si proto praktické posuvné brány, jež vám zajistí požadovaný komfort. A proč zvolit právě tento produkt? Velice důležitým kritériem je fakt, že brána na pozemku nezabírá absolutně žádné místo, proto se na její úkor nemusíte nijak omezovat. Její jednoduché provedení lichotí snad každému typu domu a nenáročnost na údržbu je ideální i pro ty, co neoplývají přebytkem času. Pořízením této vjezdové brány zkrátka nemůžete sáhnout vedle.

Přijít po náročném dni v práci do domu a z hrůzou zjistit, že se díváte na vybílený byt, je noční můrou snad každého majitele nějaké nemovitosti. Bohužel žijeme v době, kdy loupeže nejsou ničím výjimečným a vám tak nezbývá, než se proti nim bránit všemi dostupnými prostředky. Bezpečnostní rolety vás ochrání nejenom před nezvanými hosty, ale také před zraky sousedů a skvěle slouží jako stínící a izolační materiál. Vybrat si můžete z nespočtu varianty dle barev, použitého materiálu i typu rolování.

HOMEMAG je magazín o trendy bydlení, moderním nábytku a designu.

RSS