10/8
A co takhle krb s udírnou?

A co takhle krb s udírnou?

10. srpna 2012 v 00.00 , Krby

Sponzorované odkazy:

Příjemně se zachumlat pod deku na křesle a zadívat se do uklidňujících plamenů v krbu. To je snem mnohých z nás. Při stavbě rodinných domů se už staly v podstatě krby jejich neodmyslitelnou součástí. I venkovní krby si rychle získaly naše srdce. Využijeme je na letní večerní posezení s přáteli a navíc si s jejich pomocí můžeme připravit něco lahodného k jídlu.

Už jste slyšeli o možnosti krbu s udírnou? Jedná se o naprosto jedinečný výrobek, který zajisté navnadí naše kulinářské choutky. Kdo by nechtěl mít maso z vlastní udírny?

Jaké se krby s udírnou nabízejí?

Při výběru krbu můžeme zvolit krb s měděnou, kovovou a nebo na příklad právě s douzovací střechou (posazená na betonovou základnu krbu).

Jaké mohou být výhody takového krbu s douzovací střechou? Přímé grilování, douzování i oblbené barbecue. Stačí pozvat rodinu a přátele a těšit se z výhod, které krby s udírnou nabízejí.

Druhou variantou je krb se zabudovanou udírnou, kde se douuzuje v pevném betonové střešním dílci, který je součástí krbu.

K dostání jsou luxusní krby s udírnou, jenž splňují nejnáročnější požadavky. Nalezneme kusy v perfektním designovém provedení spojené s nevyšší kvalitou materiálu. Nezapomínejme ani na další příslušenství, které je k provozu krbu nezbytné. Na trhu je již mnoho prvků, které nám zpříjemní grilování nebo výše uvedené uzení.

Krb s udírnou nenahradí pravou udírnu

Musíme si v první řadě uvědomit, že krb s udírnou láká magickým způsobem „dva v jednom,“ ale nemůže nahradit klasickou udírnu. Ovšem pro občasné uzení uzenářských výrobků je ideální.

Rozmysleme se dobře, za jakým účelem si krb pořizujeme a jaké jsou naše požadavky. Pokud jsme milovníky pokrmů z udírny, určitě se vyplatí poohlédnout se po pravé udírně. Krb s udírnou je ideální zejména pro domácí kuchaře, kteří berou uzení „sportovně.“ Zároveň poskytuje přípravu pokrmů na mnoho způsobů, což zajisté každého potěší.

zdroj: www.teplokrbu.cz , www.norman-cz.cz

Sponzorované odkazy:

HOMEMAG je magazín o trendy bydlení, moderním nábytku a designu.

RSS