29/5
Myčky Whirlpool: Dejte sbohem nudné práci!

Myčky Whirlpool: Dejte sbohem nudné práci!

29. května 2012 v 16.00 , Domácí spotřebiče

Sponzorované odkazy:

Pokud mluvíme o kuchyni, málokdo z nás si je dnes schopný představit tuto naprosto nezbytnou místnost bez vhodného vybavení. Kuchyňská linka, trouba či lednice, to všechno se nám jeví jako nanejvýš důležité. Přesto bychom neměli zapomínat na královnu domácích spotřebičů, jakou je myčka. Od svého vynalezení a rozšíření v domácnostech zpříjemnila automatická myčka životy milionu lidí po celém světě. Patrně budete i vy jedním z nich, a i kdyby ne, také pro vás je určený tento článek. Možná nad koupí myčky přemýšlíte, možná vaše aktuální již dosluhuje a je třeba si pořídit novou. V obou případech zde nabízí značka Whirlpool zajímavé myčky nádobí, které vám nyní představíme.

Myčky nádobí: účinné, úsporné i ekologické

Americká společnost Whirlpool, s bohatou tradicí píšící se již od roku 1911, má ve své nabídce jak myčky vestavné, tak myčky stojací s odkrytým anebo zakrytým panelem. V obou variantách jsou dodávány buďto v klasické velikosti se standardní šířkou šedesáti centimetrů, anebo užší typy myček nádobí v šířce pětačtyřiceti centimetrů. Tyto základní dvě kategorie myček nádobí Whirlpool se vyznačují množstvím funkcí a důležitých technologií, které šetří čas i peníze. Tou nepochybně nejdůležitější z nich je senzorová technologie 6. smysl. Celý mycí cyklus probíhá pod bedlivou kontrolou nainstalovaného programu, jenž měří stupeň znečištění vody, čemuž uzpůsobuje parametry mycího režimu. Tímto postupem je zajištěna nízká spotřeba vody, energie i času a také ekologická ohleduplnost.

Co se jednotlivých inteligentních funkcí týče, myčky nádobí jsou dovedeny k dokonalosti v ovládání i výkonu. Jednou to je mycí režim pomocí páry v myčce AcquaSteam, podruhé PowerClean s využitím třiceti dvou tlakových trysek, které si poradí i s tím nejšpinavějším nádobím. Bezpečnost je zaručena ochrannými prvky Aquastop a Aquasafe, které ochrání vaše nádobí v případě nečekané závady. Myčky nádobí této značky přicházejí na trh ve výborné kvalitě, a to za vynikající cenu. Pořídit si myčku nádobí Whirlpool můžete již od 6000 Kč.

Sponzorované odkazy:

HOMEMAG je magazín o trendy bydlení, moderním nábytku a designu.

RSS