17/2
Masivní stoličky Ameda: Moderně zpracované dřevo

Masivní stoličky Ameda: Moderně zpracované dřevo

17. února 2012 v 00.00 , Nábytek , Židle

Sponzorované odkazy:

Dřevo patří k nejstarším výrobním materiálům, použitelného pro sestavení primitivní podoby nábytku. Za staletí, ba dokonce tisíciletí, se podoba dřevěného nábytku dosti změnila, ovšem dnes si ukážeme, že moderní pojetí zpracování dřeva je zakořeněno hluboko v minulosti.

Dřevěné stoličky Ameda se svým tvarem a stylem opravdu vymykají dnešnímu pojetí. Ovšem není potřeba hledat složitosti, i jednoduchost dokáže zaujmout.

Kreativní designér italského původu Benno Vinatzer vtiskl židlím Amedo doslova historickou podobu, unikátnost a prostorovou využitelnost. Stoličky jsou vyrobeny z cedrového dřeva, díky ručnímu/detialnímu zpracování mohou být použity jako prostorové, bez ohledu na pohled stran. Stoličky jsou vyrobeny kompletně z masivního dřeva, jehož aroma doslova provoní celý interiér.

Stoličky Amedo splňují i požadavek multifunkce, mohou být využity jako stoličky k sezení, jako taburet pod nohy nebo jako stojan na květiny či jiné dekorační prvky. Masivnost stoliček však neubírá na prostorové lehkosti, nábytek působí v interiéru vzdušně a velice prostě.

zdroj: http://www.riva1920.it

Sponzorované odkazy:

HOMEMAG je magazín o trendy bydlení, moderním nábytku a designu.

RSS